Daalakkerstraat 26

Een instapklare praktijkruimte met 4 werkkamers. 

De woning

Licht, modern afgewerkt én een zeer goede klimaatcontrole. Daalakkerstraat 26 is altijd zeer goed onderhouden en goed verzorgd. Je moet ook wel als tandarts, hygiëne is één van de belangrijkste aspecten van jouw werk. Daalakkerstraat 26 werd echter te klein voor de tandartspraktijk en dit biedt jou de kans om hier jouw eigen praktijk, salon of werkplek te gaan vestigen. 

Het bestemmingsplan staat onder andere medische activiteiten toe, maar ook maatschappelijke, sociale en educatieve activiteiten zijn toegestaan. Denk daarbij onder andere aan huiswerkbegeleiding, een buurthuis of dagopvang en dagbesteding.

Als je op zoek bent naar een salon, praktijk of werkplek waar je morgen kunt beginnen, dan is Daalakkerstraat 26 in Horn the place to be


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
341 m2 
Woonoppervlakte
99 m2 
Inhoud
niet van toepassing m3 
Ligging tuin
 
Buitenruimte
Tuin rondom. 
Bouwjaar
1985 

De indeling en afwerking

Algemeen
De praktijkruimte is gebouwd in 1985 en nadien nog helemaal gemoderniseerd. De technsiche installaties en de bouwkundige installaties zijn (zeer) goed en up to date. Door zijn indeling is de praktijkruimte ook praktisch om meerdere beroepsgroepen samen te laten werken. Er is een centrale receptie en er zouden 4 verschillende praktijk(jes) in het gebouw gevestigd kunnen worden. Ieder heeft dan zijn eigen kamer, de afwerking van alle kamers is hetzelfde. 

Het gebouw is uitgerust met zonnepanelen en airconditioning dus je hebt jouw energielasten en de binnentemperatuur zelf in de hand.

Entree / hal met receptie
Centraal in het gebouw ligt de lichte hal en de receptie. Er is een tochtportaal voor de hal gelegen, wel zo handig in koude dagen. Vanuit de hal bereik je de vier praktijkruimtes en een gemeenschappelijk toilet. 

Praktijkruimte I 
Voorheen in gebruik als wachtkamer, maar ook prima te gebruiken als een praktijk- of kantoorruimte De ruimte is met een deur af te sluiten. 

Praktijkruimte II
Eén van de twee praktijkruimtes waar nog het meubilair van de tandarts aanwezig is. De tandartsstoel kan blijven staan, dus wellicht handig voor jouw eigen praktijk of salon. 

Pantry
Tussen praktijkruimte II en praktijkruimte III is een praktische pantry met spoelbak. Goed om "achter de schermen" te kunnen werken, apparatuur schoon te maken en spullen op te bergen. 

Praktijkruimte III
De grootste praktijkruimte van de in totaal 4 praktijkruimtes. Vanuit deze ruimte kom je bij de recpetie, loop je de tuin in en heb je via een deur toegang tot praktijkruimte IV. Ook in deze ruimte is een tandartsstoel aanwezig en ook hier kan die blijven staan als dit voor jouw praktijk bruikbaar is. 

Praktijkruimte IV
Met een nette en rechte keukenopstand is deze ruimte in gebruik geweest als "kantine". Maar zij doet in afwerking helemaal niets af van de 3 andere praktijkruimtes. Praktijkruimte IV geeft ook toegang naar het souterrain en een tweede toiletruimte. 

Souterrain
In het souterrain liggen twee ruime provisiekelders en is tevens de opstelplaats van de c.v.-combi-opstelling. 

Tuin en terrein
De praktijkruimte ligt midden op zijn perceel en dit betekent overal rondom tuin. Met achter de praktijkruimte een eigen terras om in de pauze even een boterham te eten, een kop koffie te drinken of om even bij te kletsen met jouw collega's of mede-gebruikers van het gebouw. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 1.750,- per maand. 
Onderhoud
Zeer goed. 
Bijgebouwen
Niet van toepassing. 
Bijzonderheden
De duur van de huurovereenkomst is in onderling overleg te bepalen. 
Bestemming
Maatschappelijk 
Oplevering
Per direct. 
Status
Te huur 

Voorzieningen

DORPS LEVEN MET DE STAD, DE NATUUR, HET WATER EN DE SNELWEG IN DE BUURT
Je werkt hier in het hart van het kerkdorp Horn. Een kleine dorp dat net aan de overkant van de Maas ligt tussen de stad Roermond, de snelweg A2 (Amsterdam - Maastricht), de Maasplassen en het natuurgebied Leudal in. Dus je hebt alles wel in de buurt, alleen niet direct op loopafstand. 

Horn ligt centraal in Midden-Limburg en zeer centraal ten opzichte van Roermond. Vanuit hier ben je sneller in het centrum van Roermond, dan vanuit verschillende buitenwijken. De autosnelwegen A2 (Amsterdam - Maastricht), A73 (Nijmegen - Maastricht) en de N280 (Roermond - Weert) met een directe aansluiting op de BAB51 (Roermond - Düsseldorf) liggen dicht in de buurt. Deze snelwegen bereik je allemaal in minder dan 10 autominuten. Steden zoals Sittard (circa 20 minuten), Weert (circa 15 minuten), Eindhoven (circa 45 minuten) en Düsseldorf (circa 35 minuten) zijn goed en relatief snel bereikbaar. 


Locatie

Lifestyle

 De buren
Aan de ene kant een appartementengebouw met parkeerplaatsen, aan de andere kant ook gebouwen voor maatschappelijke doelen.
 Wat mag je verwachten
Een instapklare praktijkruimte met veel licht.
 Wat hoef je niet te verwachten
Een werkplek tussen alle voorzieningen in. Er wordt vooral veel gewoond om je heen.
 De markt
Betaalbaar. Je huurt hier een instapklare praktijkruimte.
 Lifestyle
Hard werken, je mag gerust goed verdienen.
 Je wordt verliefd op
De lichtinval. Die is hier echt alom aanwezig.

Deel deze woning


Meer weten?

Bezichtigen

Meer informatie