De Pastorij 12

Ondernemen in hartje Haelen! 

Meer weten?

Bezichtigen

Meer informatieDe woning

We zien hier allerlei mogelijkheden om te ondernemen: van dark-kitchen tot schoonheidssalon, van snoepwinkel tot barbier en van koffiebar tot reisbureau. Het is allemaal goed mogelijk.   

Jouw onderneming ligt hier centraal tussen Jan Linders Supermarkten, COOP Supermarkt en Kruidvat. Dat betekent dat er veel mensen voorbij komen en je hier goed gezien kunt worden. Als straks alle tandartsstoelen, boren, tangetjes en spiegeltjes weg zijn, heb je hier een mooie plek voor jouw eigen salon, jouw eigen winkeltje, jouw eigen kantoor of jouw eigen horecazaak. De plek is er, de ruimte is er: je moet er met jouw bedrijf alleen nog jouw eigen touch aan geven. Of misschien huur je de ruimte wel met een vriend samen en combineren jullie er twee verschillende bedrijven? 

In De Pastorij 12 heb je alle ruimte om te (starten met) ondernemen. Er ligt op de begane grond 73m2 gebruiksoppervlakte verdeeld over een ruime wachtkamer, twee behandelkamers en een pantry met toiletruimte. In de kelder is er dan nog meer dan voldoende ruimte om alles voor jouw winkel, kantoor of zaak op te slaan. Want de kelder is met zo'n 30m2 nog verrassend groot.


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
3 separate kamers 
Perceeloppervlakte
niet van toepassing m2 
Woonoppervlakte
73 m2 
Overige ruimte
circa 30 m2 
Inhoud
circa 225 m3 
Ligging tuin
Niet van toepassing 
Buitenruimte
Niet van toepassing. 
Bouwjaar
1986 

De indeling en afwerking

Algemeen
De praktijkruimte is gebouwd in 1986. Door de indeling is het hier ook mogelijk om meerdere type bedrijven te laten (samen)werken. 

Wachtkamer met receptie en toiletruimte
Het tochtportaal dat voor de receptieligt, deel je met Hendriks Platteland Makelaardij. Zo'n tochtportaal is wel zo handig in koude dagen, dan heb je niet direct de kou binnen. Vanuit het tochtportaal bereik je de wachtruimte met de receptie en de toiletruimte. 

Praktijkruimte I 
Voorheen in gebruik als behandelkamer, maar ook heel goed te gebruiken als een winkel- of kantoorruimte. De ruimte is afgewerkt met een linoleumvloer en voorzien van airconditioning. 

Praktijkruimte II
De tweede behandelkamer ligt aan de achterzijde van het gebouw en heeft een directe toegang / uitgang vanuit de achterzijde. Je zou dus deze ruimte ook goed met iemand kunnen delen. We zien hier goede mogelijkheden voor een een herstelatelier, een dark-kitchen of een administratiekantoor. Voor een onderneming die het niet direct moet hebben van zijn toegankelijkheid.  

Pantry
Tussen praktijkruimte II en praktijkruimte III is een praktische pantry / keuken gelegen. Goed om "achter de schermen" te kunnen werken en spullen op te bergen. 

Souterrain
In het souterrain liggen een zeer ruime provisiekelder. Hier heb je lekker veel ruimte om spullen op te slaan of om koelkasten, stellingkasten en een archief te plaatsen. 

Parkeren en toegankelijkheid
Voor de bedrijfsruimte liggen enkele openbare parkeerplaatsen dus jouw bezoekers kunnen hier recht voor de deur stoppen. En als jij bezoekers, klanten, patiënten of gasten hebt die slecht ter been zijn, dan is het goed om te weten dat hier ook een ruime hellingbaan ligt. Kijk maar eens op de laatste foto, naast de witte auto. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 760,- per maand 
Onderhoud
Goed. 
Bijgebouwen
Geen. 
Bestemming
Centrum (o.a. horeca-1, retail, kantoor en dienstverlening). 
Oplevering
Per direct. 
Status
Niet meer beschikbaar 

Voorzieningen

DORPS LEVEN MET DE STAD, DE NATUUR, HET WATER EN DE SNELWEG IN DE BUURT
Je werkt hier in het hart van het kerkdorp Haelen. Een kleine dorp dat centraal ligt tussen de stad Roermond, de snelweg A2 (Amsterdam - Maastricht), de Maasplassen en het natuurgebied Leudal. Dus je hebt alles wel in de buurt. Met twee supermarkten, een drogisterij en diverse kleine winkels en een tandartspraktijk is Haelen aantrekkelijk voor de omliggende dorpen zoals Buggenum, Nunhem en Horn. Op het marktplein aan de overkant is iedere week een markt(je) om verse boodschappen te doen.

Haelen ligt centraal in Midden-Limburg. Dit betekent dat de autosnelwegen A2 (Amsterdam - Maastricht), A73 (Nijmegen - Maastricht) en de N280 (Roermond - Weert) met een directe aansluiting op de BAB51 (Roermond - Düsseldorf) dicht in de buurt liggen. Deze snelwegen bereik je allemaal in minder dan 10 autominuten. Steden zoals Sittard (circa 20 minuten), Weert (circa 15 minuten), Eindhoven (circa 45 minuten) en Düsseldorf (circa 35 minuten) zijn goed en relatief snel bereikbaar.


Locatie

Lifestyle

 De buren
Ondernemers links en rechts naast je en bewoners boven jouw zaak.
 Wat mag je verwachten
Een mooie ruimte om te starten met jouw onderneming.
 Wat hoef je niet te verwachten
Geen drommen mensen voor de deur, maar wel mensen die jou heel goed weten te vinden.
 De markt
Betaalbaar. Vergelijkbare ruimtes zijn op andere plekken als snel duurder.
 Lifestyle
Je wilt er wat van maken en hebt zin om te ondernemen!
 Je wordt verliefd op
Liefde voor jouw vak, dat drijft jou.

Deel deze woning