Doctor Philipsstraat 37

Tijdelijk opslagruimte nodig? Of zoek je ruimte om te starten met jouw bedrijf en is jouw budget beperkt?   

De woning

Doctor Philipslaan 37 heeft één grote ruimte van ruim 374m2 en diverse kleinere ruimtes met een totaal oppervlakte van ruim 124m2. Dit maakt het gebouw ook ideaal voor een bedrijf dat meerdere opslagruimtes nodig heeft. 

Het voormalige kegelpaleis maakt in de nabije toekomst onderdeel uit van de gebiedstransformatie van de omgeving van het voormalige Philipsterrein. Maar dit zal waarschijnlijk nog een paar jaar op zich laten wachten. Daarom staat de bedrijfsruimte nu tijdelijk te huur. De duur van de huurovereenkomst is flexibel en bespreekbaar. Dus of je nu een plek zoekt om hier voor een jaar lang opslag te hebben voor jouw webshop of jouw eerste onderneming wilt starten én niet direct een dure en langdurig huurovereenkomst wilt aangaan? Het is bespreekbaar en Doctor Philipslaan 37 kan een mooie tijdelijke oplossing zijn voor jouw huisvesting. 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Niet van toepassing. 
Perceeloppervlakte
830 m2 
Woonoppervlakte
506 m2 
Overige ruimte
Niet van toepassing. m2 
Inhoud
Niet van toepassing. m3 
Ligging tuin
Zuidwesten 
Buitenruimte
324m2 verhard buitenterrein (zuidwestzijde gebouw) 
Bouwjaar
1958 

De indeling en afwerking

Entree
Een kleine entree met openslaande glazen deuren zijn de toegang tot de voormalige kegelruimte. De entree is netjes betegeld en aan de voorkant voorzien van een rolluik.

Bedrijfsruimte (374m2)
Bij binnenkomst in de bedrijfsruimte vallen direct de oude stalen spanten op. Een heerlijk rauw uiterlijk waar je eigenlijk heel veel soorten bedrijvigheid in kunt voorstellen. De kegelbanen zijn verwijderd en in de vloer zijn nog enkele sleuven zichtbaar die vroeger er voor zorgden dat de ballen bij de speler terugkwamen na een worp. Geen moeilijke klus om deze sleuven af te smeren denken wij bij MKLRS. De bedrijfsruimte is ruim 33 meter diep en heeft een breedte van bijna 13 meter. De bedrijfsruimte is ook vanuit het zijterrein bereikbaar. Vroeger zat hier een rolpoort, nu is er een deur naar het zijterrein. De rolpoort kun je er natuurlijk weer in aanbrengen. 

In de bedrijfsruimte  is ook de meterkast gesitueerd en liggen twee (niet-functionerende) toiletgroepen.

(Voormalige) keuken
Hier werden vroeger de buffeten voorbereid. Maar bij een ander gebruik kan dit ook zomaar een opslagruimte voor materialen zijn. De ruimte is goed toegankelijk vanuit de bedrijfshal. Aan de voormalige keuken ligt ook nog een aflsuitbare kleinere opslagruimte.

Berging en zij-ingang
Er is een tweede entree die vroeger gebruikt werd als leveranciers- en personeelsingang. Hier heb je ook een voordeur die uitkomt op de Doctor Philipslaan. Daarom is het ook mogelijk om de hier opslag te realiseren voor een tweede bedrijf.

C.V.- ruimte
De C.V.- ruimte is bereikbaar vanuit het verharde buitenterrein. 

Verhard buitenterrein
Naast het gebouw (aan de zuidwestzijde) ligt een afsluitbaar en geheel omsloten buitenterrein. Hier kun je met een vrachtwagen(tje), bestelbus of auto goed komen. Het buitenterrein kun je zo gebruiken voor het parkeren van voertuigen. Als je dan in de zijgevel van de bedrijfsruimte weer de oorspronkelijke rolpoort aanbrengt, dan kun je zelfs de bedrijfsruimte in rijden met een bestelbus en personenauto. Een vrachtwagentje zal ook nog lukken, een vrachtwagen wordt volgens ons te krap. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 1.000,- per maand. 
Onderhoud
Redelijk. 
Bijgebouwen
Niet van toepassing. 
Bijzonderheden
- Flexibele huurvoorwaarden bespreekbaar - Mogelijkheid voor huisvesting van meerdere typen bedrijven (meerdere huurders) - Gas, water en elektra tot aan de meterkast aanwezig. 
Bestemming
Bedrijventerrein (categorie 1 en 2). 
Oplevering
Per direct. 
Status
Niet meer beschikbaar 

Voorzieningen

STADSLEVEN MET ALLE VOORZIENINGEN OM DE HOEK
Doctor Philipslaan 37 is gelegen in de woonwijk 't Vrijveld. Dat betekent op steenworp afstand van het centrum van Roermond, het NS-station en het Designer Outlet Center.  En dat maakt de ligging van dit bedrijfsgebouw ook zeer geschikt voor een startende ondernemer die alle voorzieningen op korte afstand zoekt.

Doctor Philipslaan 37 is ook heel goed bereikbaar met de auto. De oprit naar de A73 (Maasbracht - Venlo - Nijmegen) en N280 (Roermond - Weert en Roermond - Dusseldorf) liggen op circa 3 tot 5 autominuten afstand. Door de centrale ligging in het wegennet zijn steden als Venlo en Sittard te bereiken in minder dan 20 minuten, Weert en Dusseldorf (ook luchthaven) in 30 minuten en Heerlen en Maastricht in zo’n 35 minuten. Eindhoven ligt op zo’n 40 minuten rijden met de auto.


Locatie

Lifestyle

 De buren
Verschillende soorten bedrijven en bedrijvigheid.
 Wat mag je verwachten
Een grote ruimte met tal van opslag- en opstartmogelijkheden.
 Wat hoef je niet te verwachten
Een instapklare "dertien in een dozijn" bedrijfsruimte.
 De markt
Zeer betaalbaar met een huurprijs lager dan € 25,- per vierkante meter.
 Lifestyle
Je bent een geboren ondernemer en ziet kansen die anderen niet zien.
 Je wordt verliefd op
Je ziet hier vooral zakelijke kansen, verliefd zul je niet zo snel op het gebouw worden.

Deel deze woning


Meer weten?

Bezichtigen

Meer informatie