Grotestraat 30

Altijd al gedroomd om jouw droomhuis helemaal zelf te bouwen? 

Meer weten?

Bezichtigen

Meer informatieDe woning

Grotestraat 30 was vroeger in gebruik als café met zaal. De zaal is inmiddels gesloopt en het voormalige café helemaal gestript en ontdaan van alle verhalen, herinneringen en alle inrichting en installaties. Dit geeft jou de mogelijkheid om hier jouw eigen dromen te gaan realiseren. Of om hier misschien iets heel nieuws te realiseren. 

De huidige eigenaar heeft een omgevingsvergunning om in het oude café een woonhuis te realiseren van ruim 344m2 groot. Met vier grote slaapkamers op de eerste verdieping en een woonkeuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond.  Alle ruimte voor grote gezinnen of voor mensen die gewoon graag veel ruimte hebben. Dit plan kun je zo realiseren.

Maar het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om hier een heel nieuw plan te realiseren. Alle benodigde onderzoeken (bodemonderzoek, sonderingsonderzoek en akoestisch onderzoek) zijn al uitgevoerd en zijn voor de koper(s) beschikbaar. Je zult dan alleen zelf of met jouw architect met de Gemeente in overleg moeten treden over de realisatie van jouw plan.

Er is veel mogelijk met Grotestraat 30. Voor nu direct en zeker voor de toekomst. Want voor projectontwikkelaars of vastgoedbeleggers verwachten wij ook dat Grotestraat 30 zich perfect leent voor het realiseren van nieuwbouw. Je kunt de locatie dus ook kopen met een blik naar de toekomst. 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
5 (in bouwplan) 
Perceeloppervlakte
1105 m2 
Woonoppervlakte
103 (in huidige staat) m2 
Overige ruimte
niet van toepassing m2 
Inhoud
875 m3 
Ligging tuin
Zuidoosten 
Buitenruimte
Achtertuin (circa 900m2) 
Bouwjaar
1880 

De indeling en afwerking

Niet van toepassing. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k. 
Onderhoud
Geheel te renoveren / nieuw te realiseren 
Bijgebouwen
Niet van toepassing 
Bijzonderheden
Omgevingsvergunning voor realisatie woonhuis aanwezig. 
Bestemming
Wonen. 
Oplevering
Per direct. 
Status
Te koop 
Servicekosten
Niet van toepassing. 

Voorzieningen

DORPS LEVEN MET DE STAD OM DE HOEK
Je woont hier in het hart van het kerkdorp Linne. Een kleine dorpje onder de rook van Roermond en heel dicht bij de snelweg A2 (Amsterdam - Maastricht) en de Maasplassen. Dus je hebt alles wel in de buurt: een supermarkt, een basisschool en diverse medische en recreatieve voorzieningen. Dus voor de boodschappen hoef je het dorp niet uit. 

Linne ligt zeer centraal in Midden-Limburg. Dit betekent dat de autosnelwegen A2 (Amsterdam - Maastricht), A73 (Nijmegen - Maastricht) en de N280 (Roermond - Weert) met een directe aansluiting op de BAB51 (Roermond - Düsseldorf) op korte afstand lliggen. Deze snelwegen bereik je allemaal in minder dan 5 autominuten. Steden zoals Sittard (circa 15 minuten), Weert (circa 15 minuten), Eindhoven (circa 45 minuten) en Düsseldorf (circa 30 minuten) zijn goed en relatief snel bereikbaar. De binnenstad van Roermond is iets langer dan een kwartier fietsen en minder dan 10 minuten rijden met de auto.  


Locatie

Lifestyle

 De buren
Een mix van ondernemers en bewoners. Je woont hier in hartje Linne.
 Wat mag je verwachten
Een echte uitdaging.
 Wat hoef je niet te verwachten
Een gespreid bedje: je moet hier nog wel heel wat werk verzetten.
 De markt
Steeds duurder. Linne is meer en meer een alternatief voor Herten aan het worden.
 Lifestyle
Harde werkers die een uitdaging niet uit de weg gaan.
 Je wordt verliefd op
De grootte van het perceel en de mogelijkheden voor jouw tuin.

Deel deze woning