Houterveld 24

Nabij de bosrand, 4 slaapkamers, een tuin van 18 meter diepte en een werk-/slaapkamer op de begane grond. Een ideaal huis voor gezinnen die graag meer ruimte hebben om te kunnen wonen, om te werken aan huis en om lekker in de tuin te kunnen werken. 

De woning

De tuin op het zuiden springt hier in het oog. Met een diepte van 18 meter heb je hier een heel goede privacy. Er is niemand die jou ziet in de tuin. De overkapping over de hele breedte van het huis en een diepte van 4 meter zijn een heerlijke plek om lekker te zitten, borrelen of BBQ-en. Je zit hier altijd lekker beschut. De werkkamer op de begane grond is gerealiseerd in de voormalige garage. Zo kun je hier ook prima aan huis werken. Bij MKLRS. zien wij hier ook mogelijkheden om op de begane grond een slaapkamer en badkamer te maken. De ruimte is ervoor aanwezig. 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
484 m2 
Woonoppervlakte
146 m2 
Overige ruimte
8 m2 
Inhoud
528 m3 
Ligging tuin
Zuiden 
Buitenruimte
Achtertuin (252m2) en voortuin mt oprit 
Bouwjaar
1991 

De indeling en afwerking

Algemeen 
Houterveld 24 is gebouwd in 1991 en is helemaal voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Het huis is verder helemaal geisoleerd en de c.v.-combi-opstelling is in 2016 vernieuwd. De wanden van de woonkamer zijn recent strak gestuukt. 

Entree / hal (10m2) 
Een overdekte entree zorgt voor toegang tot de hal. In de hal is de toiletruimte gelegen en de meterkast. Vanuit de hal kom je in de werkkamer.  

Werk-/slaapkamer I (9m2) 
De werkkamer op de begane grond is een mooie ruimte waar het contact met de straat aan de voorkant in het oog springt. De werk-/slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer.  

Woonkamer (37m2)  
De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer en een houtkachel en openslaande tuindeuren geven toegang tot het overdekte terras. De wanden van de woonkamer zijn recent strak gestuukt.  

Keuken (9m2) 
De keuken is afgewerkt met een tegelvloer en voorzien van een L-vormige keuken met onder meer de navolgende inbouwapparatuur: oven, vaatwasser, kookplaat, wasemkap en koelkast. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken en de woonkamer. 

Bijkeuken (5m2) 
De bijkeuken is afgewerkt met een tegelvloer en is de opstelplaats voor de wasmachine. Een loopdeur geeft toegang tot het overdekte terras. Vanuit de bijkeuken kom je ook in de berging. 

Berging (5m2) 
De berging is een praktische ruimte naast de bijkeuken. De berging is een goede mogelijkheid voor een extra badkamer als je de werkkamer als slaapkamer gaat gebruiken. 

Bovenhal (8m2) 
De bovenhal is afgewerkt met een laminaatvloer en voorzien van praktische bergkasten. Via een vlizotrap op de bovenhal kom je op de bergzolder op de tweede verdieping. 

Slaapkamer I (7m2) 
De eerste slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en ligt tussen slaapkamer II en III in. Met een beetje voorstellingsvermogen kan dit ook de kleedkamer van slaapkamer II zijn. 

Slaapkamer II (10m2) 
De tweede slaapkamer ligt aan de rechterachterzijde en is afgewerkt met een laminaatvloer.  

Badkamer (6m2) 
De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer en voorzien van de navolgende sanitaire voorzieningen: toilet, wastafel(meubel), douche en ligbad. 

Slaapkamer III (23m2) 
De grootste slaapkamer ligt aan de voorkant van het huis en is voorzien van een grote kledingkast en een laminaatvloer. 

Slaapkamer IV (15m2) 
De vierde slaapkamer is gerealiseerd boven de werkkamer, berging en bijkeuken en is voorzien van een dakraam, laminaatvloer en praktische muurkast. 

Zolder 
Via een vlioztrap kom je op de tweede verdieping die in gebruik is als bergzolder. Op de zolder is de opstelplaats voor de c.v.-combi-opstelling. 

Tuin (252m2) 
De tuin ligt op het zuiden en is ruim 18 meter diep. In de tuin is een groot overdekt terras van 40m2 aanwezig met buitenkeuken. De tuin is bereikbaar via een vrije achterom en in de tuin is een houten tuinhuis gelegen.
 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k. 
Onderhoud
Goed 
Bijgebouwen
Tuinhuis 
Bestemming
Wonen 
Oplevering
Per direct 
Status
Verkocht 

Voorzieningen

Houterveld 24 ligt aan de rand van Swalmen. Het Groenewoud, de Bosberg en Hillenraad zijn de bossen die direct om de hoek bij Houterveld 24 liggen. Het is echt 2 keer de hoek om en je staat midden tussen de landerijen, bossen en de natuur. Waar je heerlijke wandelingen kunt maken, door de bossen kunt struinen of gewoon lekker geniet van de rust van buiten wonen. 


Locatie

Lifestyle

 De buren
Gezinnen.Van jong tot oud en van groot tot klein.
 Wat mag je verwachten
Een huis met een ruimte tuin op het zuiden en veel diepte: heerlijke zomeravonden.
 Wat hoef je niet te verwachten
Een trendy uitgaansleven met de nieuwste bars, hipste restaurants en een druk nachtleven.
 De markt
Betaalbaar vrijstaand wonen gezien de grootte van de huizen en de percelen in dit gedeelte van Swalmen.
 Lifestyle
Down to earth: niet te druk en kalm aan.
 Je wordt verliefd op
Heerlijke wandelingen door de bossen om de hoek.

Deel deze woning


Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbrief