Kapellerlaan 36 A6

XL-wonen in een DIY-appartement met liftinstallatie, een grote loggia en 2 parkeerplaatsen. 

De woning

TRANSFORMATIE EN HISTORIE
Kapellerlaan 36A6 maakt onderdeel uit van een transformatie van de voormalige “Villa Mallmann” naar 8 bijzondere en unieke appartementen. Want geen enkel appartement is hetzelfde en ieder appartement heeft zijn eigen karakteristiek. Kenmerken die ons bij MKLRS. doen denken aan grote wereldsteden. Of je nu wilt wonen in een loft zoals je ze in New York aantreft, een statig appartement zoals je ze in de films in Parijs ziet of liever minimalistisch woont zoals in Stockholm: na voltooiing van de transformatie is er keuze genoeg om aan jouw woonwensen tegemoet te komen.

De transformatie van de voormalige “Villa Mallmann” is zo goed als klaar en Kapellerlaan 36A6 is de laatste mogelijkheid om hier jouw Do It Yourself-appartement te kopen.


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
Niet van toepassing m2 
Woonoppervlakte
250 m2 
Inhoud
1.100 m3 
Ligging tuin
Zuidwesten 
Buitenruimte
Loggia (circa 20 - 30m2) 
Bouwjaar
1890 

De indeling en afwerking

Een nadere omschrijving volgt op korte termijn. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k. 
Onderhoud
Goed, indeling nader af te bouwen. 
Bijgebouwen
Tuinberging. 
Bijzonderheden
- Verkoop in huidige staat (as is, where is) en - 2 parkeerplaatsen. 
Bestemming
Wonen 
Oplevering
Per direct 
Status
Binnenkort 
Servicekosten
€ 205,97 

Voorzieningen

Kapellerlaan 36 ligt net buiten de binnenstad. Maar het zijn slechts 850 meter want dan sta je op het Munsterplein, midden in de stad. En dat betekent dat jij toch alle voorzieningen van de binnenstad binnen handbereik hebt.

Ga maar na: een Jumbo Supermarkt op zo’n 1.000 meter afstand, de Roerkade met haar cafe’s en restaurantjes op 1,2 kilomter afstand, het Designer Outlet Center op 1,6 kilometer lopen en het NS-station op slechts 750 meter afstand (minder dan 10 minuten lopen of iets meer dan 2 minuten fietsen). Dat is allemaal dicht bij huis. En toch woon je niet buiten de drukte van de stad.

Ben je veel voor je werk onderweg? Dan is het goed om te weten dat op korte afstand de autoweg N280 (Roermond - Dusseldorf en Dusseldorf Airport, 40 autominuten) en de oprit naar de autosnelweg A73 ligt. Steden zoals Venlo (iets meer dan 20 minuten), Sittard (25 minuten) en Heerlen en Maastricht (35 minuten) zijn hierdoor goed bereikbaar vanuit Kapellerlaan 36.


Locatie

Deel deze woning


Meer weten?

Meer informatie