Koppelweide 14

Instapklaar wonen in Oolderveste met een meer dan 20 meter diepe achtertuin. 

De woning

Koppelweide 14 is een gemakkelijk huis. Want je hebt hier geen klussen. Je plaatst jouw meubels en je kunt gaan wonen. En dan op de zonnige dagen ook nog eens genieten van de achtertuin van meer dan 20 meter diepte. Kortom, een heerlijk huis voor (jonge) gezinnen die helemaal geen zin hebben in allerlei ingewikkelde klussen en aanpassingen aan hun nieuwe huis. Drie ruime slaapkamers, de mogelijkheid voor nog een vierde slaapkamer, een badkamer met inloopdouche, een complete keuken én een ruime garage. Het zijn zomaar enkele punten die dit huis tot zo'n ideaal gezinshuis maken. 

Koppelweide 14 is ook een heerlijk huis voor gezinnen die heel veel waarde hechten aan een supercentrale ligging in Roermonds meest gewilde woonwijk: dichtbij alle voorzieningen. De basisschool, de supermarkt, het kinderdagverblijf en de sportclub. Binnen 5 minuten lopen ben je er. Dat scheelt veel tijd. Het huis is nog veel heerlijker voor gezinnen die houden van de zon. Want de tuin ligt dan weliswaar op het noorden, maar ze is bijna 20 meter diep. Zo kun je altijd een plek in de zon vinden én heb je ook nog eens geen inkijk van de achterburen. Ideaal toch? 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
382 m2 
Woonoppervlakte
140 m2 
Overige ruimte
23 m2 
Inhoud
578 m3 
Ligging tuin
Noorden 
Buitenruimte
Achtertuin circa 200m2 
Bouwjaar
2014 

De indeling en afwerking

Algemeen
Koppelweide 14 is een jonge woning. Gebouwd in 2014 en voorzien van een compleet isolatiepakket (dak-, vloer- en spouwmuurisolatie), HR++ glas en houten kozijnen. De woning is aan de voorijde voorzien van screens. Aan de binnenzijde is het huis helemaal up-to-date: een complete keuken- en badkamerinrichting zorgen ervoor dat je hier zo kunt gaan wonen. 

De voorschotbijdragen voor verbruik van energie (gas en elektra) zijn € 120,- per maand en het huis heeft een energielabel A. Dat zijn dus lage lasten. 

BEGANE GROND
Entree / hal en toiletruimte (6m2)
Bij binnenkomst in de hal valt direct de nette afwerking van het huis op. De hal is afgewerkt met een parketvloer en hier tref je ook de meterkast aan. Ook de meterkast voldoet aan de laatste voorschriften en eisen. De toiletruimte is modern en afgewerkt met een tegelvloer, vrijhangend toilet en fontein. 

Woonkamer (40m2)
De L-vormige woonkamer is licht, lekker ruim en onder meer voorzien van een praktische bergkast. Door de grote ramen aan de voorzijde, het raam in de zijgevel en de schuifpui aan de achterzijde is de kamer ondanks zijn diepte van meer dan 10 meter lekker licht. De woonkamer is afgewerkt met een parketvloer en de schuifpui naar de achtertuin zit je op warme dagen lekker open zodat je zo de tuin in loopt.

Keuken (6m2)
De keuken is te omschrijven als luxe, compleet en een heerlijke plek voor de bakkers en kokers van het gezin. Door de L-vormige opstelling heb je hier alle plek om een mooi diner te bereiden. Voor jouw gezin, voor familie of vrienden. Of voor iedereen tegelijkertijd. De zwarte keuken is uitgerust met een 5-pits-kookplaat, wasemkap, koelkast, vaatwasser, oven en een keramisch werkblad. De keuken is afgewerkt met parketvloet en loopdeur naar de achtertuin.

Garage (23m2)
Naast het huis ligt een praktische garage met oprit voor het parkeren van drie auto's. De garage is aan de achterzijde voorzien van een deur. Dus je kunt met zware, grote of vuile spullen gewoon door de garage in de tuin komen. De huidige eigenaars gebruiken de garage als fietsberging, maar je zou hier ook een kleine werkplek van kunnen maken. Dus als je nog ambities hebt om als ondernemer aan de slag te gaan....In de garage is een koud- en warmwaterkraan aanwezig met een uitstortgootsteen. 

Tuin (circa 200m2)
Met een breedte van bijna 10 meter en een diepte van meer dan 20 meter is de tuin een van de ruimere tuinen in de straat. De zon draait van rechst naar links over jouw tuin, van zonsopgang tot zonsondergang. Opvallend is ook de vrije ligging van de tuin. De achterburen hebben nauwelijks tot geen zicht in de tuin. Dus je zit hier heerlijk vrij. Door de diepte van de tuin verlies je ook niet veel tuin als je het huis aan de achterkant nog verder uitbreidt. 

EERSTE VERDIEPING
Overloop en toiletruimte (7m2)
Je  verliest hier niet veel ruimte aan onpraktische gangen en doorlopen. De overloop is de centrale verbinding van alle slaapkamers, de badkamer én de tweede verdieping via een vaste trap. De overloop is afgewerkt met een vinylvloer. De toiletruimte is modern en afgewerkt met een tegelvloer, vrijhangend toilet en fontein.

Badkamer (7m2)
Tussen de slaapkamers I en II in ligt de badkamer. Een complete afwerking met onder meer een inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel kenmerken de moderne badkamer.  Een moderne ruimte om de dag te beginnen en te eindigen. 

Slaapkamer I (17m2) 
De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde en is afgewerkt met een vinylvloer Door de ruimte kun je hier gemakkelijk meerdere kleedkasten kwijt.

Slaapkamer II (10m2)
Aan de linkerachterzijde ligt de op één na grootste slaapkamer. Slaapkamer II is ook afgewerkt met een vinylvloer. 

Slaapkamer III (9m2)
Net zoals slaapkamer I en II is ook slaapkamer III afgewerkt met een vinylvloer en is ook deze slaapkamer lekker licht.

TWEEDE VERDIEPING
Zolder / Slaapkamer IV (33m2)
Op de tweede verdieping heb je nog veel mogelijkheden om extra woonwensen te realiseren. Door de hoogte en de ruimte heb je hier alle mogelijkheden om extra kamers te maken. We denken dan al snel aan een separate c.v.- en wasruimte, een ruime slaapkamer en een bergzolder. Maar wellicht heb jij andere ideeën. Je hebt hier de ruimte om zo te realiseren. 

Op de zolder zijn nu de unit van de c.v.-combi-opstelling, de unit van de mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger gesitueerd. En de speelkamer van de kinderen. Door het plaatsen van een dakkapel creër je nog meer mogelijkheden om de zolder helemaal naar jouw eigen wensen in te richten.

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k. 
Onderhoud
Zeer goed. 
Bijgebouwen
Garage (23m2) 
Bijzonderheden
Energielabel A. 
Bestemming
Wonen. 
Oplevering
In overleg. 
Status
Verkocht 

Voorzieningen

Koppelweide 14 ligt aan een verkeersluwe woonstraat in het meest gewilde deel van Oolderveste. Hier komen alleen bewoners en kinderen kunnen hierdoor gewoon op straat spelen, want er komt hier nauwelijks verkeer. Daarom ligt er ook een speelterrein voor de kids in de straat. 

Wonen in Oolderveste is ook wonen met alle voorzieningen van Herten op loopafstand. Door de ontwikkeling van Oolderveste is Herten de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer complete dorpskern met alle voorzieningen: een basisschool, buitenschoolse opvang, sportschool, verschillende sportclubs, een grote supermarkt, bakker, drogist, kapper, huisarts, tandarts…..het ligt allemaal om de hoek of op zeer korte afstand.

Ook wordt er de laatste jaren in Herten diverse evenementen voor kinderen georganiseerd waarbij je kunt denken aan de intocht van Sinterklaas met de befaamde Pietenbrunch bij Oolderhof, Sint Maarten, Koningsdag en Kindervakantiewerk. En voor de papa’s en mama’s staat natuurlijk Roermond Proeft op de agenda: een kleinschalig culinair festival waar je lekker met vrienden kunt gaan bijpraten, eten, drinken en feesten. 

Ook de bereikbaarheid van Oolderveste is optimaal. Het is dan ook niet voor niets dat ruim 30% van de bewoners van Oolderveste primair voor deze plek heeft gekozen vanwege de zeer goede bereikbaarheid. Om er vervolgens achter te komen dat Oolderveste wel een héél gezellige en complete wijk is. De zéér goede verbindingen naar Noord- en Zuid-Limburg, Duitsland, België en Zuid-Oost Brabant zijn hiermee eigenlijk secundair geworden….Op iets minder dan een kilometer van Oolderveste ligt de oprit van de autosnelweg A73 (Nijmegen - Venlo - Roermond) die in directe verbinding staat met de A2 (Maastricht - Eindhoven - Amsterdam) en de BAB51 (Roermond - Düsseldorf). Alle grote steden zoals Maastricht, Heerlen, Venlo en Eindhoven en Düsseldorf zijn binnen 30 tot 40 autominuten te bereiken. Dus ook Eindhoven Airport met Europese verbindingen en Düsseldorf Airport met wereldwijde verbindingen.


Locatie

Lifestyle

 De buren
Met name (jonge) gezinnen met kinderen. We zien wekelijks weer nieuwe geboorteborden in Oolderveste staan.
 Wat mag je verwachten
Een wijk die "hot en happening" is, want je hebt alle voorzieningen op heel korte afstand en er is veel ruimte voor kinderen om veilig buiten te spelen
 Wat hoef je niet te verwachten
De drukte van de stad én goedkope huizen met véél huurders die zorgen voor een rijke diversiteit aan bewoners.
 De markt
Duur. Oolderveste is niet voor niets één van Roermonds gewilde woonwijken. Veel vraag en een klein aanbod stuwt de prijzen in Oolderveste omhoog.
 Lifestyle
Drukke werkdagen, volle agenda's en bijtanken in de weekenden. Tijd voor elkaar en vrienden is belangrijker, het wilde nachtleven ligt achter je.
 Je wordt verliefd op
De diepte van de tuin en de privacy die je hier in de tuin hebt: Heerlijk! Een extra kamer in de zomer.

Deel deze woning


Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbrief