Lamersgriend

Een nieuwbouwhuis helemaal op jouw eigen wensen gemaakt. De woonkamer iets groter, een leefkeuken met openslaande tuindeuren, jouw eigen werkkamer, 2 badkamers of toch liever een gameroom op zolder? Hier kan het. 

De woning

Aan Lamersgriend in Oolderveste is véél mogelijk. Heel véél mogelijk. Want eigenlijk ligt alleen de architectuur van de huizen aan Lamersgriend vast. De donkerrode bakstenen op de begane grond en de Cape Cod-bekleding van de eerste verdieping is een vereiste voor jouw nieuwe huis. Dit is vastgesteld in overleg met de Gemeente Roermond en de vier getoonde huizen zijn al door de Commissie Welstand van de Gemeente Roermond akkoord bevonden.

Maar dat wil niet zeggen dat er geen mogelijkheden zijn. Of dat jij nog moet denken aan enorme meerkosten. Want samen met de architecten van Brummelhuis en Bouwbedrijf Verhaegh kan jouw huis helemaal naar jouw eigen wensen worden aangepast. Passend binnen jouw budget. Of jij nu een ander woningtype wilt laten realiseren (dat past binnen het vastgestelde architectuurbeeld) of toch liever andere lichtschakelaars wilt in huis: binnen deze range is het allemaal mogelijk om jouw huis aan te passen.

De prijzen die wij hier tonen zijn vastgesteld op basis van een technsiche omschrijving van de vier woonhuizen. Maar hier kun je dus wijzigingen in aanbrengen. Verder is het mogelijk om de vier getoonde woningtypes te kiezen op één van de beschikbare kavels naar keuze. Je kunt dus woonhuis én kavel kiezen. Zodat je precies die keuze maakt die het beste bij jou past. 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
530m2 m2 
Woonoppervlakte
174m2 m2 
Overige ruimte
17m2 m2 
Inhoud
681m3 m3 
Ligging tuin
Oosten 
Buitenruimte
Voor-, zij- en achtertuin. 
Bouwjaar
2021 

De indeling en afwerking

Type 1
Aan ruimte geen gebrek in dit huis! Met 4 ruime slaapkamers is woningtype 1 in de basis heel goed geschikt voor ruimtezoekers: gezinnen die net iets meer ruimte nodig hebben voor de kinderen, voor een hobby of om goede werkplek aan huis te maken. 

Wat wij bij MKLRS. ook zo heerlijk vinden aan het ontwerp van dit huis is het optimale contact met jouw tuin aan de achterkant van het huis. De openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer en de ramen vanuit de eethoek geven zicht op de tuin. En als je nog meer tuincontact wilt creëren dan is dit ook goed mogelijk. Want dat is allemaal mogelijk, weet je nog? Of jij nu een extra veranda wilt, een bijkeuken of toch nog liever een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het is allemaal mogelijk. 

Wil jij in Oolderveste zien hoe woningtype 1 er in het echt uit ziet? Er zijn op dit moment twee van deze huizen in aanbouw op kavel 8 en 9.

Kenmerken woningtype 1: 
Inhoud: 681 m3 | Woonoppervlakte: 174m2  | Garage: 17m2  | Kavel: vanaf 506m2 tot 533m2 mogelijk | Prijzen vanaf € 554.000,- tot € 563.000,- v.o.n. 

__

Type 2 
Had jij ooit gedacht dat een huis in de lengte bijna net zo groot kan zijn als een huis in de breedte? Want woningtype 2 is amper kleiner dan woningtype 1. Maar hij oogt wel kleiner. Meer bescheiden. Maar met 3 ruime slaapkamers en een werkkamer is deze woning ook heel goed geschikt voor gezinnen die net iets meer ruimte nodig hebben voor de kinderen en een werkplek aan huis. 

Met het ontwerp van dit huis heeft de architect gekozen voor een woonkamer aan de straatkant en een eetkamer en keuken aan de achterkant van het huis. Maar dit kan ook omgewisseld worden. Eet jij liever aan de voorkant en kijk jij liever TV aan de achterkant van jouw huis? Geen probleem!

Wil jij in Oolderveste zien hoe woningtype 2 er nu in het echt uit ziet? Op kavel 10 wordt het huis al helemaal bewoond en op kavel 5 wordt momenteel hard gebouwd aan dit woningtype. 

Kenmerken woningtype 2: 
Inhoud: 673 m3 | Woonoppervlakte: 168m2  | Garage: 17m2  | Kavel: vanaf 506m2 tot 533m2 mogelijk | Prijzen vanaf € 526.000,- tot € 535.000,- v.o.n.   

__

Type 3
Een woning met mogelijkheden. Zo is woningtype 3 met diverse uitbreidingsmogelijkheden het beste te omschrijven. Kleiner dan woningtype 1 en 2 maar zeker evenveel mogelijkheden. Zo kun jij het huis later ook nog aanpassen als je ooit meer ruimte nodig hebt maar nu nog niet. 

Heb je altijd gedroomd van jouw eigen kleedgedeelte in de slaapkamer? Dan is woningtype 3 perfect voor jou want deze zit al in het ontwerp opgenomen. 
Of maak jij van die kleedkamer toch liever een kleine studeerkamer? Misschien wel een babykamertje? Het is allemaal mogelijk. Vertel ons jouw wensen en wij laten de architecten het ontwerp aanpassen. 

Kenmerken woningtype 3: 
Inhoud: 593 m3 | Woonoppervlakte: 145m2  | Garage: 17m2  | Kavel: vanaf 506m2 tot 533m2 mogelijk | Prijzen vanaf € 511.000,- tot € 520.000,- v.o.n. 

__

Type 4
Een echte gezinswoning die klaar is voor nu, maar zeker ook voor de toekomst. Want met 3 ruime slaapkamers en een vaste trap naar de zolder heb je voor nu maar ook voor de toeksomt veel ruimte voor jou en jouw gezin. 

Altijd gedroomd van een kleedkamer? Dan is woningtype 4 perfect want aan de ouderslaapkamer heeft de architect al een ruime kleedkamer ontworpen.  
Wil jij de kamers toch liever anders inrichten? Ook geen probleem. Want we gaan jouw woning dan helemaal op maat laten aanpassen. Of je met de indeling wilt schuiven, een bijkeuken of toch nog liever een uitbouw wilt realiseren met een grote leefkeuken en veranda. Het kan. Of toch net iets breder of dieper bouwen? Ook dat is een mogelijkheid. 

Kenmerken woningtype 4: 
Inhoud: 571 m3 | Woonoppervlakte: 139m2  | Garage: 17m2  | Kavel: vanaf 506m2 tot 533m2 mogelijk | Prijzen vanaf € 514.000,- tot € 523.000,- v.o.n. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 580.000,00 v.o.n. 
Onderhoud
Nieuwbouw 
Bijgebouwen
Garage / berging 
Bijzonderheden
De aannemer kn na afgifte van de omgevingsvergunning starten met de bouw van jouw huis. 
Bestemming
Wonen 
Oplevering
Nieuw te bouwen, bouwtijd circa 11 maanden 
Status
Onder bod 

Voorzieningen

Wonen aan Oolderveste is wonen in één van Roermonds meest gewilde woonwijken. Want je hebt hier alle voorzieningen van Herten op loopafstand. Door de ontwikkeling van Oolderveste is Herten de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer complete dorpskern met alle voorzieningen: basisscholen, een buitenschoolse opvang, verschillende sportclubs, een grote supermarkt, de bakker, drogist, kapper, huisarts, tandarts; het ligt allemaal om de hoek of op heel korte afstand.

En er zijn ook voldoende restaurants, cafés en cafetaria’s in de buurt. Een echte aanrader vinden wij in de zomer Beachclub Oolderhof in Ool. Een plek waar jij heerlijk kunt eten en kunt genieten van het uitzicht op de watersporters op Oolderplas.

Ook de bereikbaarheid van Oolderveste is optimaal. Niet voor niets dat zo’n 30% van de bewoners van Oolderveste er juist om deze reden voor kiest om hier te gaan wonen. Want met goede verbindingen naar Noord- en Zuid-Limburg, Duitsland, België en Zuid-Oost Brabant kun jij hier gemakkelijk alle kanten op. Op een kleine 1000 meter afstand ligt de autosnelwegen A73 (Nijmegen - Roermond) die in directe verbinding staat met de A2 (Amsterdam - Maastricht) en de BAB51 (Roermond - Düsseldorf). Alle grote steden zoals Maastricht, Heerlen, Venlo en Eindhoven zijn binnen 30 tot 40 autominuten bereikbaar. Ook Düsseldorf en Düsseldorf Airport met wereldwijde vliegverbindingen zijn bereikbaar in zo’n 30 tot 40 autominuten.
 


Locatie

Lifestyle

 De buren
Het aandeel bewoners met een medisch beroep is aan Lamersgriend héél hoog. Met voor en achter vrijstaande huizen in verschillende maten.
 Wat mag je verwachten
Een woonwijk die "hot and happening" is want je hebt alle voorzieningen op heel korte afstand en er is veel ruimte voor kinderen om veilig buiten te kunnen spelen.
 Wat hoef je niet te verwachten
Een standaard nieuwbouwhuis met nauwelijks mogelijkheden.
 De markt
Duur. Oolderveste heeft al geruime tijd een veel hogere vraag dan aanbod, maar is ook crisisbestendig gebleken. Prijzen blijven nog stijgen in Oolderveste.
 Lifestyle
Een hoog tempo op werkdagen, maar zeker ook in de weekenden.Tijd voor elkaar en voor vrienden is belangrijk maar het wilde nachtleven ligt toch al weer een paar jaar achter je.
 Je wordt verliefd op
Jouw eigen huis, op jouw maat en wens: dan wordt je toch op ieder hoekje van jouw nieuwe huis verliefd?

Deel deze woning


Meer weten?

Bezichtigen

Meer informatie