Maastrichterweg 142A

Helemaal instapklaar, energiezuinig en 3 aparte (slaap)kamers.  

De woning

Maastrichterweg 142A is onverwacht ruim. Je hebt een grote leefkeuken, een aparte TV-kamer, slaap-/werkkamer en een joekel van een slaapkamer. Dat zal je wellicht niet verwachten als je voor de deur staat. En het appartement is ook nog eens helemaal instapklaar. Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1921, maar nu helemaal gerenoveerd tot twee eigentijdse en compleet appartementen met een A+ energielabel. Je verwarmt en koelt hier helemaal elektrisch, dus je hoeft je niet druk te maken om de gasrekening. Want er is geen gasaansluiting. Voor het verwarmen zijn in alle ruimtes van het appartement infrarood-panelen aangebracht en om in de warme zomer te koelen is er een aircondtioning in de leefkeuken.

Het appartement heeft zijn eigen zonnepanelen voor energie-opwekking.

Omdat het appartement helemaal gerenoveerd is, heb je hier ook geen enkele klus. Dit appartement is plug-and-play: alle wanden zijn geschilderd, de vloeren liggen er al in en de keuken en de badkamer zijn modern en compleet. Het enige dat jij nog moet doen is jouw meubels plaatsen en lekker gaan wonen.


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
Niet van toepassing m2 
Woonoppervlakte
62 m2 
Overige ruimte
24 m2 
Inhoud
circa 200 m3 
Ligging tuin
Niet van toepassing 
Buitenruimte
Niet van toepassing. 
Bouwjaar
1921, gerenoveerd in 2022 

De indeling en afwerking

BEGANE GROND

Gemeenschappelijke entree
Aan de voorkant ligt een kleine gemeenschappelijke entree die je deelt met de buren op de begane grond. In het huis zijn twee kant-en-klare appartementen gerealiseerd, dus er zijn maar twee voordeuren in de entree.

EERSTE VERDIEPING
Entree / hal (3m2)
Bij binnenkomst in het appartement valt je direct op dat je hier helemaal niets meer hoeft te doen. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer en vanuit de hal kom je in de leefkeuken, de badkamer, de werk-/slaapkamer en de tweede verdieping met de grote slaapkamer.

Zit-/ TV-kamer (9m2)
Aan de voorkant van het appartement is een aparte zit-/TV-kamer gerealiseerd. Een knusse kamer die je inricht met een loungebank en TV-meubel. Dit is de plek waar je lekker zit en naar de TV kijkt. Maar je kunt deze kamer ook als slaap- of werkkamer gebruiken. Het is waar jij behoefte aan hebt. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer.

Werk-/slaapkamer I (5m2)
Aan de voorkant van het appartement ligt ook nog een kleine werk- of (baby)slaapkamer. Lekker licht en ook ruim genoeg voor een bureau of babybed, commode en een kleedkastje. Ook deze werk-/slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer. 

Leefkeuken (20m2)
Wat een te heerlijke ruimte is dit! Een keuken met alle plek voor een grote eettafel en een complete keuken met alle apparatuur zoals een koelkast, inductie-kookplaat, afzuigkap en een oven. In de leefkeuken is ook airconditioning. Mocht het buiten te warm worden in de zomer, dan koel je deze ruimte en heb je geen last van de warmte. 

Badkamer (5m2)
Helemaal instapklaar is ook de badkamer. Een wastafel met onderkasten en een spiegel zorgen ervoor dat je hier 's morgens en/of 's avonds fris de dag kunt starten of eindigen. En een ruime dochecabine met thermostaat-kraan ontbreekt natuurlijk ook niet. In de badkamer is ook het zwevend toilet gesitueerd en is achter een muurtje ook de opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger. 

TWEEDE VERDIEPING 
Bovenhal (7m2 + 7m2 in dakschuinte)
Een lichte bovenhal met genoeg ruimte om spullen op te slaan in de schuintes van het dak. Aan één zijde is al een kast gemakt zodat je daar gemakkelijk spulletjes in en achter kunt opbergen. 

Slaapkamer II (14m2 + 17m2 in dakschuinte)
Een joekel van een slaapkamer die jaloersmakend is. Hier heb je echt veel ruimte voor een tweepersoonsbed, kleedkasten en om spullen verder op te bergen.
Omdat je hier zo'n grote slaapkamer hebt, kun je de twee kamers op de eerste verdieping ook gemakkelijk gebruiken als kantoor of TV-kamer. Want je hebt op deze slaapkamer genoeg ruimte.

TERREIN
Parkeren (auto, scooter en/of fiets) 
Jouw auto parkeer je voor de deur. Er is plek genoeg voor twee auto's aan de voorzijde van het terrein. Dus een plek voor jou en een plek voor de bovenburen. 

Achter de haagjes midden op het voorterrein kan dan iedereen zijn fiets, scooter en vuilcontainer plaatsen. Zo is er in huis geen last van vuilcontainers en fietsen die de doorgang blokkeren. Dit staat buiten op jullie eigen voorterrein. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 900,- per maand. 
Onderhoud
Instapklaar. 
Bijgebouwen
Niet van toepassing. 
Bijzonderheden
- Energielabel A+ - Geheel elektrisch te verwarmen en koelen 
Bestemming
Wonen. 
Oplevering
Per direct. 
Status
Niet meer beschikbaar 
Servicekosten
€ 15,- per maand (voorschot verbruik water, nacalculatie) 

Voorzieningen

WONEN TUSSEN HERTEN EN DE BINNENSTAD IN, AAN DE RAND VAN DE STAD. 
Je woont hier bovenal met een centrale ligging. Net buiten het centrum van de stad, maar wel alle voorzieningen binnen handbereik. Je bent binnen 5 minuten in hartje stad,  en in net zoveel tijd in de kern van Herten. In de kern van Herten heb je alle voorzieningen met onder meer een supermarkt, bakker en drogisterij. In de stad heb je alle winkels liggen. Dus je kunt iedere dag zelf kiezen waar je jouw dagelijkse boodschappen wilt gaan doen. 

Ook sportclubs en alle medische voorzieningen liggen binnen handbereik. Je kunt vanuit hier gemakkelijk alles met de fiets doen.

Ben je veel voor je werk onderweg? Dan is het goed om te weten dat op korte afstand de autoweg N280 (Roermond - Dusseldorf, 25 autominuten) en de oprit naar de autosnelweg A73 ligt. Steden zoals Venlo (iets meer dan 15 minuten), Sittard (20 minuten) en Heerlen en Maastricht (35 minuten) zijn hierdoor goed bereikbaar. 


Locatie

Lifestyle

 De buren
Een mix van jong en oud, er woont van alles wat in de buurt.
 Wat mag je verwachten
Een lage energierekening én ruimte om te wonen en te werken.
 Wat hoef je niet te verwachten
Het is geen hutje op de hei: je woont dichtbij de stad.
 De markt
Instapklaar én energiezuinig wonen heeft een prijskaartje.
 Lifestyle
Je wilt graag kant-en-klaar wonen, zonder klussen.
 Je wordt verliefd op
De ruimte in huis om alles in een aparte kamer te hebben.

Deel deze woning


Meer weten?

Bezichtigen

Meer informatie