Parkeerplaatsen Binnenstad

Parkeren in hartje stad: droog en veilig in een geheel afgesloten parkeerkelder. 

De woning

Je woont in de binnenstad en heel soms kom je door de drukte jouw auto niet kwijt. Dat probleem is vanaf nu opgelost. Want in de ondergrondse parkeerkelder aan Jesuitenstraat / Lindanusstraat hebben we meerdere parkeerplaatsen te huur. Of je nu een plek zoekt voor jouw eerste, tweede, derde of vierde auto: er is ruimte voor. Dus dat betekent ook dat je jouw droom van een cabrio nu kunt gaan realiseren. Of een leuke sportauto kunt kopen om mee te toeren in het weekend. Of toch die blinkende SUV? Heel misschien een stationwagon omdat je gezin wat groter is geworden en jij de stad niet wilt verlaten?

Alle maten en soorten auto's passen. 

Jij dé fun met een cabrio of sportauto én wij zorgen dat jouw auto droog kan staan op zijn eigen plekje in hartje stad. En je slaapt ook nog rustig want de parkeerkelder is helemaal afgesloten. Hier komt niemand binnen die hier niet hoort te zijn. Dus jouw auto staat hier veilig. Een geruste gedachte toch?  


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Niet van toepassing 
Perceeloppervlakte
Niet van toepassing m2 
Woonoppervlakte
Niet van toepassing m2 
Overige ruimte
Niet van toepassing m2 
Inhoud
Niet van toepassing m3 
Ligging tuin
 
Buitenruimte
Niet van toepassing 
Bouwjaar
2009 

De indeling en afwerking

Er zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar op twee ondergrondse verdiepingen. Laten we kijken waar jouw auto het beste past.

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 110,- per maand 
Onderhoud
Zeer goed 
Bijgebouwen
Niet van toepassing 
Bestemming
Parkeren 
Oplevering
Per direct beschikbaar 
Status
Niet meer beschikbaar 
Servicekosten
Niet van toepassing 

Voorzieningen

STADSLEVEN: ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK EN BEREIKBAARHEID  
Je woont in het hart van Roermond. De supermarkten, de bakker, de slager en de groenteboer liggen allemaal binnen handbereik. Het NS-station op zo’n 5 minuten lopen. Hotspots zoals Bagels & Beans, IJssalon Clevers, het Designer Outlet Center en de Roerkade met zijn leuke cafés en restaurants liggen om de hoek….. maar je komt je auto zo moeilijk kwijt? Of je hebt geen plek voor een tweede auto? Voor jouw cabrio om in het weekend mee te cruisen? 

Jij bent een foodlover, fashionista én een urban professional: wonen in de stad heeft veel voordelen. Dit is het echte stadsleven. Maar het heeft heel soms ook nadelen. Want waar laat jij nu jouw auto als alle beschikbare parkeerplaatsen op straat vol zijn? Dat is vanaf nu opgelost. Geen parkeerboetes meer, je eigen plek de altijd vrij is. 
Met de autoweg N280 (Roermond - Dusseldorf, 25 autominuten) om de hoek en op zo’n 2 minuten de afslag van de A73 waardoor Venlo (iets meer dan 15 minuten), Sittard (20 minuten) en Heerlen en Maastricht (35 minuten) heel goed bereikbaar zijn.


Locatie

Lifestyle

 De buren
Oldtimers, stadswagens, sportauto's en SUV'S: alle soorten auto's.
 Wat mag je verwachten
Een droge en veilige parkeerplaats.
 Wat hoef je niet te verwachten
Een plek om spullen op te bergen.
 De markt
Zeer courant, er zijn bijna geen parkeerplaatsen in de binnenstad beschikbaar.
 Lifestyle
Stadsmensen: de parkeerplaats is niet het belangrijkste, maar wel fijn om te hebben.
 Je wordt verliefd op
Het geruste idee dat jouw auto veilig staat: geen krassen, geen deuken door anderen.

Deel deze woning


Meer weten?

Bezichtigen

Meer informatie