Rutgerstraat 11

Nog geen informatie beschikbaar. 

Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbriefDe woning

Nog geen informatie beschikbaar. 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
256 m2 
Woonoppervlakte
92 m2 
Overige ruimte
10 m2 
Inhoud
458 m3 
Ligging tuin
Noorden 
Buitenruimte
Achtertuin (n.b. m2) 
Bouwjaar
1967 

De indeling en afwerking

Nog geen informatie beschikbaar. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k. 
Onderhoud
Goed, deels te moderniseren. 
Bijgebouwen
Garage (29m2) 
Bijzonderheden
Energielabel D. 
Bestemming
Wonen. 
Oplevering
In overleg / per direct mogelijk. 
Status
Verkocht 

Voorzieningen

MERUM: RUSTIG WONEN DICHTBIJ ALLE VOORZIENINGEN
Rutgerstraat 11 ligt aan een rustige straat nabij de oude kern van Merum. Je woont hier dan ook met alle voorzieningen op fietsafstand. Door de ontwikkeling van de nabij gelegen woonwijken Molenveld en Oolderveste is Herten de laatste jaren spectaculair uitgegroeid tot een zeer complete woonomgeving met alle voorzieningen: twee basisscholen, buitenschoolse opvang, sportschool, verschillende sportclubs, een grote supermarkt, bakker, drogist, kapper, huisarts, tandarts…..het ligt allemaal op  korte afstand van jouw nieuwe plekje.

Er worden de laatste jaren in Herten en omgeving ook veel evenementen voor kinderen georganiseerd waarbij je kunt denken aan de intocht van Sinterklaas met de befaamde Pietenbrunch bij Oolderhof, Sint Maarten, Koningsdag en Kindervakantiewerk.

Ook de bereikbaarheid is optimaal. De zéér goede verbindingen naar Noord- en Zuid-Limburg, Duitsland, België en Zuid-Oost Brabant zijn zeer fijn voor als je veel voor jouw werk onderweg bent. Op iets minder dan een kilometer ligt de oprit van de autosnelweg A73 (Nijmegen - Venlo - Roermond) die in directe verbinding staat met de A2 (Maastricht - Eindhoven - Amsterdam) en de BAB51 (Roermond - Düsseldorf). Alle grote steden zoals Maastricht, Heerlen, Venlo en Eindhoven en Düsseldorf zijn binnen 30 tot 40 autominuten te bereiken. Dus ook Eindhoven Airport met Europese verbindingen en Düsseldorf Airport met wereldwijde verbindingen.


Locatie

Lifestyle

 De buren
 Wat mag je verwachten
 Wat hoef je niet te verwachten
 De markt
 Lifestyle
 Je wordt verliefd op

Deel deze woning