Sint Christoffelstraat 34

Wonen, werken en parkeren (bijna) aan het Munsterplein. 

De woning

Jouw eigen winkel of salon, jouw eigen garage en een zéér ruime bovenwoning met leefkeuken. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de transformatie van Sint Christoffelstraat 34 / Bakkerstraat 25 maar het resultaat is er straks naar. Want als je alles zoekt midden in de stad om te wonen en te werken, dan is dit een ideaal plekje. 

Op de begane grond is er een commerciële ruimte van 23m2 met een eigen entree en toilteruimte. Een perfecte plek om (thuis) te werken, een winkeltje te starten, voor jouw salon of misschien wel een take-away of showroom voor jouw webshop. Er zijn veel invullingen mogelijk. Naast de commerciele ruimte ligt de ruime garage van 37m2 zodat jij jouw auto "in house" parkeert. Maar dit kan natuurlijk ook jouw (ambachtelijke) werkplaats worden of jouw hobbyruimte. Bij MKLRS. zien we hier véél mogelijkheden en potentieel. Belangrijk is dat je op een zichtlocatie zit voor jouw bedrijf. Iedereen weet je hier wel te vinden. 

Heerlijk licht door de grote raampartijen, een vrij uitzicht én een woonkamer met leefkeuken van ruim 55m2: dat zijn de belangrijkste kenmerken van de eerste verdieping. Na een dag hard werken kom je hier heerlijk tot rust. Alle ruimte voor een grote hoekbank en een lange eettafel. Ook hier zien we bij MKLRS. weer heel veel mogelijkheden. 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
95 m2 
Woonoppervlakte
164 m2 
Overige ruimte
58 m2 
Inhoud
955 m3 
Ligging tuin
Westen 
Buitenruimte
5m2 (loggia op tweede verdieping) 
Bouwjaar
1893 

Overige gegevens

Onderhoud
In nieuwstaat / zeer goed 
Bestemming
Centrum-1 (retail, dienstverlening, wonen en parkeren) 
Oplevering
In overleg 
Status
Binnenkort 

Voorzieningen

Sint Christoffelstraat 34 / Bakkerstraat 25 ligt in hartje stad. En dat betekent dat jij alle voorzieningen echt binnen handbereik hebt. Of je nu even broodjes wilt kopen bij de bakker, lekker vlees gaat halen bij de slager, op zoek bent naar nieuwe schoenen of gewoon een kop koffie wilt gaan drinken of een ijsje wilt gaan eten. Alles ligt op loopafstand.  

Het Munsterplein ligt bijna aan huis, de Markt ligt op een paar honderd meter afstand. En het NS-station, de Roerkade of het Designer Outlet Center liggen allemaal op maximaal 5 minuten lopen. Voeg daarbij de Jumbo Supermarkt op minder dan 500 meter, de sfeervolle woonwinkels, kleine boetiekjes en de vele leuke restaurants en café’s en je kunt wel stellen dat je een auto en fiets hier bijna niet meer nodig hebt als je in het weekend lekker thuis bent.  

Ben je veel voor je werk onderweg? Dan is het goed om te weten dat op korte afstand de autoweg N280 (Roermond - Dusseldorf, 25 autominuten) en de oprit naar de autosnelweg A73 ligt. Steden zoals Venlo (iets meer dan 15 minuten), Sittard (20 minuten) en Heerlen en Maastricht (35 minuten) zijn hierdoor goed bereikbaar. 


Locatie

Deel deze woning


Meer weten?

Meer informatie