Binnenstad Roermond

Riant wonen in een ideaal gezinshuis met 4 slaapkamers en 2 badkamers, een eigen oprit én een vrije achterom. 

De woning

Het is aan de voorkant misschien niet direct te zien, maar dit gezinshuis in hartje stad is heerlijk ruim. Met 4 slaapkamers, een woonkamer met haardpartij, serre met openslaande tuindeuren én twee badkamers met alle voorzieningen is dit een perfect gezinshuis. Voeg daarbij de eigen oprit en de vrije achterom en we mogen wel stellen dat dit gezinshuis ook de perfecte stadswoning is. 

Want het huis ligt binnen de Roermondse singelring. En dat betekent alle voorzieningen op loopafstand. Bij MKLRS. houden wij van ruimte en wonen in de binnenstad. That’s why we love this one!  Wij zijn dan ook superbenieuwd wat jij er van vindt. Want dit is écht een plekje voor stadsmensen in hart en nieren. Midden in de stad, op loopafstand van de Markt, het Munsterplein en de Roerkade. Je auto heb je hier niet meer nodig in het weekend. En het NS-en busstation liggen op minder dan 5 minuten lopen.

Of jij nu een foodlover, fashionista of een urban professional bent, wonen in de stad heeft veel voordelen: dit is het echte stadsleven. Ook voor grote gezinnen.


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
277 m2 
Ligging tuin
Noordoosten 
Buitenruimte
Achtertuin (circa 120m2) met vrije achterom 
Bouwjaar
1924 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 525.000,- k.k. 
Onderhoud
Zeer goed. 
Bestemming
Wonen 
Oplevering
In overleg 
Status
Binnenkort 

Locatie

Deel deze woning


Meer weten?

Meer informatie