Burgemeester Thomas Wackersstraat 67

Vrijstaand, compact en een verrassend ruime tuin van bijna 20 meter diepte. 
 

De woning

Burgemeester Thomas Wackersstraat 67 is een charmant jaren '20 huis: een plek waar je je al snel thuis kunt voelen. Niet al te groot, maar wel alle ruimte voor jezelf en lekker licht in alle vertrekken. Met de mogelijkheid om ook nog jouw eigen wensen te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een open keuken of een aparte hobbyruimte aan huis. De oude slagerij naast het huis is perfect geschikt als kleine hobbyruimte of opslagruimte. 

Achter het huis ligt een fraaie tuin waar je optimale privacy hebt. Want je hebt hier geen achterburen. En met zijn diepte van bijna 20 meter kun je hier alle uren van de dag genieten van de zon. De tuin heeft een vrije achterom aan de rechterzijde van het huis. 

 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
293 m2 
Woonoppervlakte
90 m2 
Overige ruimte
24 m2 
Inhoud
422 m3 
Ligging tuin
Noordoosten 
Buitenruimte
Achtertuin (circa 225m2) 
Bouwjaar
1920 

De indeling en afwerking

ALGEMEEN
Burgemeester Thomas Wackersstraat 67 is gebouwd in 1920 en is onder meer voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. De uitbreiding aan de achterzijde is voorzien van vloerverwarming. Het energielabel is momenteel nog een G-label, maar dit is een voorlopig energielabel. Een voorlopig energielabel is toegewezen door de overheid op basis van het bouwjaar en het woningtype. De verkoper zal voor eigendomsoverdracht nog een definitief energielabel aanleveren. 

SOUTERRAIN
Provisiekelder
In de oudere huizen zoals deze heb je ze nog: die handige provisiekelder om levensmiddelen en dranken in op te slaan. 

BEGANE GROND
Entree / hal
Vanuit de entree / hal kom je direct in de keuken uit. Vroeger was er een directe toegang naar de voorkamer, maar deze is in het verleden een keer dichtgezet.  Wij kunnen ons voorstellen dat je (zeker bij een keuze voor een open keuken) direct vanuit de hal in de woonkamer wilt uitkomen en dat je de opening weer in oude glorie zult herstellen. 

Woonkamer
Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct de mooie lichtinval en de haardpartij op. De woonkamer is niet heel groot, maar wel sfeervol. De glas-in-lood-ramen aan de voorzijde en de openslaande deuren naar de achterbouw zorgen voor een gezellige kamer. Niet te groot, maar ook niet te klein. 

Keuken
De inrichting van de keuken is eenvoudig. Geen luxe apparatuur, maar een recht-toe-recht-aan keuken met een kookplaat en een wasemkap. Een modernisering is niet noodzakelijk, maar als je de keuken gaat vernieuwen is het wellicht een goede suggestie om de wand tussen de woonkamer en de keuken ook open te maken. Zo krijg je een mooie leefkeuken. 

Tuinkamer 
De tuinkamer is een heerlijk lichte ruimte door het glazen dak (dubbel glas). Je kijkt hier direct de tuin in. De tuinkamer is afgewerkt met een leisteenvloer voorzien van vloerverwarming. 

Badkamer 
De badkamer ligt op de begane grond in de achterbouw en is modern afgewerkt. Een groot ligbad en een wastafel zorgen hier voor een heerlijke frisse start van de dag. 

Toiletruimte
Net zoals de badkamer is ook de toiletruimte modern afgewerkt.

Berging 
Naast het huis ligt een kleine bergruimte die vroeger in gebruik is geweest als slagerij. Ook hier de kenmerkende glas-in-lood-ramen en een groot raam aan de voorzijde. De oude slagerij is nu in gebruik als berging en hier is ook de opstelplaats voor het witgoed en de c.v.-combi-opstelling. 

Tuin
Een heerlijke privacybiedende tuin met een vrije achterom: je zult aan de voorkant niet verwachten dat hier nog zo'n heerlijke tuin achter ligt. Met zijn diepte van 20 meter een plek om te tuinieren, te zonnen, te chillen en te BBQ-en op heerlijke warme dagen. 

EERSTE VERDIEPING
Bovenhal 
Een kleine hal op de eerste verdieping geeft toegang tot de twee ruime slaapkamers. 

Slaapkamer I
Slaapkamer I ligt aan de voorzijde van het huis en wordt momenteel gebruikt als de hoofdslaapkamer. Maar dit is niet de grootste slaapkamer. Die ligt aan de achterkant. 

Slaapkamer II
De grootste slaapkamer ligt over de hele breedte van het huis aan de achterkant en is voorzien van een wastafel. De slaapkamer is echter zo ruim, dat het goed mogelijk is om hier nog een tweede badkamer(tje) te realiseren. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 200.000,- k.k. 
Onderhoud
Goed, deels te moderniseren. 
Bijgebouwen
Berging (voormalige slagerij) 
Bestemming
Wonen 
Oplevering
In overleg 
Status
Verkocht 

Voorzieningen

Burgemeester Thomas Wackersstraat 67 is een plek voor mensen die graag buiten willen wonen. Maar die wel de stad en alle voorzieningen op fietsafstand willen hebben. Het zal je misschien verbazen, maar je staat vanuit hier in maximaal 10 fietsminuten op de Markt in Roermond, bij Ralph Lauren op het Designer Outlet Roermond of bij Albert Heijn XL op het RetailPark.  

Dit vrijstaande huis ligt in Leeuwen: een voormalig kerkdorp aan de noordzijde van Roermond. Leeuwen wordt omringd door natuur en de Maasplassen aan de noordzijde en staat -deels- via het industrieterrein Willem Alexander in verbinding met de binnenstad van Roermond. Recent heeft het kerkdorp Leeuwen ook een directe op- en afrit gekregen op de autoweg N280 die Roermond onder meer verbindt met Weert. Maar de meest interessante verbindingen met snelwegen liggen ook binnen minder dan 5 autominuten afstand. Waardoor je direct de A73 (Maasbracht - Nijmegen) en BAB51 (Mönchengladbach - Düsseldorf) op kunt rijden.


Locatie

Lifestyle

 De buren
Harde werkers: altijd bezig met het huis, de tuin of de vereniging in de buurt.
 Wat mag je verwachten
Een huis waar je zelf ook nog jouw eigen smaak in kan realiseren. Niet noodzakelijk, maar wel voor te stellen.
 Wat hoef je niet te verwachten
Alleen maar fluiten van de vogels: de tuin grenst aan een spoor.
 De markt
Betaalbaar: waar vind je nog op fietsafstand van de stad een vrijstaand huis met zo'n heerlijke tuin?
 Lifestyle
Buitenleven op korte afstand, maar toch dichtbij de stad.
 Je wordt verliefd op
De compactheid, de sfeer en de charme van het huisje.

Deel deze woning


Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbrief