De Ster 26

Op één van de mooiste plekjes van Roermond, net buiten de binnenstad én aan de Maas, ligt dit verrassende huis.

De woning

Met 3 slaapkamers, een ruime woonkamer, een sfeervolle eetkeuken en een badkamer mét kleedkamer en-suite is De Ster 26 de perfecte plek voor een gezin dat graag alles binnen handbereik heeft. Ga maar na: boodschappen, boot, alle leuke restaurants en terrassen, de hotspots om te shoppen...je woont er binnen een straal van zo'n 300 meter vanaf. Met aan de overkant van de straat een speeltuin én het nieuwe stadspark en direct om de hoek de jachthavens. Kinderen kunnen hier altijd wel ergens in de buitenlucht bezig zijn: op het water met een zeilbootje of lekker voetballen in het park. 

In huis is er ook genoeg ruimte voor jou en jouw gezin. De eerste verdieping is het domein van de ouders met de grootste slaapkamer, de kleedkamer en de badkamer en-suite. En de tweede verdieping met 2 slaapkamers is dan voor de kinderen. Of als er (nog) geen kinderen zijn om te werken en voor logées. Bij MKLRS. vinden wij De Ster 26 een perfecte plek voor (jonge) gezinnen die graag héél dicht bij de stad wonen, maar ook de ruimte willen hebben voor de kinderen om lekker bezig te zijn met groot worden. 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
108 m2 
Woonoppervlakte
125 m2 
Overige ruimte
18 m2 
Inhoud
503 m3 
Ligging tuin
Noordoosten 
Buitenruimte
Achtertuin (23m2) 
Bouwjaar
1895 

De indeling en afwerking

Algemeen
De Ster 26, ook wel "het huis met de markiezen" genoemd, is oorspronkelijk gebouwd in 1895. Toen de Voorstad nog een arbeiderswijk was. Wie had kunnen denken dat deze plek ruim 100 jaar later de plek is waar iedereen wil wonen? De huidige eigenaar heeft het huis helemaal gerenoveerd en aangepast. Zo is De Ster 26 aan de achterkant uitgebreid, zijn alle kozijnen voorzien van dubbel glas en zijn de technische installaties ook up-to-date. 

SOUTERRAIN
Provisiekelder (18m2)
Een ruime, maar niet al te hoge provisiekelder, die perfect dienst doet als opslagruimte. Met het plaatsen van stellingkasten langs de wanden en midden in de ruimte, kan dit heel goed jouw "zolder" zijn.
 

BEGANE GROND
Entree / hal (3m2)
De bel tingelt hier nog ouderwets en de hal is niet heel groot. Maar je proeft hier wel gelijk het sfeertje van De Ster 26. De hal is afgewerkt met een travertinvloer. 

Woonkamer (32m2)
Een sfeervolle woonkamer waar bij binnenkomst de ruimte en de op maat gemaakte boekenkast direct in het oog springen. Maar je zou hierdoor bijna de haard over het hoofd zien. De haard kun je weer functioneel maken en dan zit je hier op natte herfstdagen of koude winterdagen heerlijk met een boek uit jouw eigen boekenkast. De woonkamer is afgewerkt met een travertinvloer voorzien van vloerverwarming. 

Eetkeuken (18m2)
Het kloppend hart van het huis: zo kun je de eetkeuken goed bestempelen. Hier eet je 's morgens je ontbijt, drink je jouw koffie, kook je 's avonds mooie gerechten en neem je de dag nog eens door met een lekker glas wijn. En 's zomers zet je de openslaande tuindeuren open en wandel je zo jouw stadstuin in.
De eetkeuken is erg licht door het glazen lessenaarsdak en is net zoals de woonkamer voorzien van een travertinvloer met vloerverwarming. De keuken heeft een schiereiland met kook- en spoelgedeelte tegenover elkaar. Praktisch als je bent aan het koken en aan het schoonmaken: je loopt elkaar hierdoor niet voor de voeten. En er is veel bergruimte in de kastenwand. De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: stoomoven, combi-oven, kookplaat, wasemkap, vaatwasser en koelkast. 

Achterhal en toiletruimte (3m2)
Een klein portaal geeft toegang tot de tuin, bijkeuken en de moderne toiletruimte.

Bij-/ waskeuken (4m2)
Een heel praktische ruimte, zo kun je de bij-/ waskeuken goed betitelen. Wij kunnen ons voorstellen dat je de ruimte nog een beetje update maar dan kun je hier perfect jouw wasmachine en droger kwijt. Wij dachten aan een werkblad over de hele lengte met onder- en bovenkasten, een spoelbak en aan de zijmuur grote bergkasten. Maar we zijn benieuwd hoe jij dit ziet. 

Tuin (23m2)
Een kleine en geheel omheinde stadstuin. Maar daardoor zeker niet minder sfeervol en volgens ons een heerlijke plek om te zitten. De leibomen die aan de achterkant zijn geplant zorgen voor beschutting tegen inkijk in de zomer vanuit de Soleatoren. En door de L-vorm is er voldoende plek om met vrienden te BBQ-en en om te genieten van het mooie weer. Wordt de tuin je te rsutig en wil je even meer leven om je heen? Dan loop je even snel de Maasboulevard op en ga je bootjes kijken. Of je wandelt even naar de Roerkade. 

EERSTE VERDIEPING
Bovenhal (8m2)
De overloop is ruim. Hier staat niet voor niets een grote opbergkast en dan is er nog voldoende breedte over om door de gang te lopen en om bij de vaste trap naar de tweede verdieping te komen. De open ruimte onder de vaste trap is zo'n plekje waar je snel iets neerzet en dat daar dan voorlopig even blijft staan... 

Slaapkamer I (13m2)
Aan de achterkant van het huis, over de hele breedte, ligt de ouderslaapkamer. Ook afgewerkt met een parketvloer, net zoals de bovenhal en de kleedkamer. 

Slaapkamer II / kleedkamer (8m2)
De kleedkamer aan de voorkant kun je ook betitelen als een slaapkamer. Het is net welke functie je er aan wilt geven. Maar omdat de kelldkamer en-siute is met de badkamer, is hij van de 4 slaapkamers het meest geschikt als kleedkamer. En daarom noemen wij deze kamer bij MKLRS. liever kleedkamer. Ook de kleedkamer is afgewerkt met een parketvloer. 

Badkamer (7m2)
Een ruime badkamer met veel daglicht. De badkamer is up-to-date en uitgerust met een inloopdouche, hoekbad, wastafelmeubel en toilet. Fris gewassen loop je vanuit hier jouw kleedkamer in. 

TWEEDE VERDIEPING
Bovenhal en c.v.-ruimte (4m2)
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping. Achter twee louvre-deuren ligt de c.v.-ruimte. De c.v.-ruimte is de opstelplaats voor de c.v.- en boileropstelling. 

Slaapkamer II (10m2)
Aan de voorzijde - met een dakraam met uitzicht op de Maas- ligt één van de twee slaapkamers van de tweede verdieping. De slaapkamer is afgewerkt met een plankenvloer. 

Slaapkamer III (11m2)
Door de plaatsing van een grote dakkapel is de ruimte van de derde slaapkamer zeer goed benut. En ook vanuit deze kamer kijk je met een schuin oog naar de Maas.  Slaapkamer III is ook afgewerkt met een plankenvloer. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 300.000,- k.k. 
Onderhoud
Goed 
Bestemming
Wonen 
Oplevering
In overleg 
Status
Verkocht 

Voorzieningen

Bij MKLRS. vinden wij dit het mooiste plekje van Roermond om te wonen: net buiten de binnenstad én aan de Maas. Meer van het beste van Roermond om de hoek kun je volgens ons niet krijgen in Roermond. De jachthavens, de speelplekken en de binnenstad met al zijn restaurants, cafés en terrassen, je loopt er zo heen. Hier kan iedereen genieten: of je nu met zijn allen een stukje gaat varen op jouw bootje, 's avonds om de hoek gaat eten bij Toff (onze tip: de dikbil die niet op de menukaart staat) of NU Nautilus of in het weekend lekker gaat spelen en voetballen in de speeltuin aan of het stadspark aan de overkant. 

En voor je boodschappen loop je even naar de Jumbo Supermarkt, de bakker en de slager. Alles ligt hier echt op loopafstand. Alle winkels van de binnenstad voor al jouw dagelijkse boodschappen, voor jouw schoenen en kleren of het Designer Outlet Center.


Locatie

Lifestyle

 De buren
Levensgenieters en stadsmensen: niet bang voor de drukte van de stad, maar wel gesteld op hun rust.
 Wat mag je verwachten
Een perfecte plek om met een gezin met 2 kinderen te wonen: alles bij de hand
 Wat hoef je niet te verwachten
Een ruime tuin met een vrije achterom. Met goed weer "roept de Maas" en ben je het water op.
 De markt
Duur. Er komt niet vaak een huis te koop in de Voorstad en wij begrijpen dat wil. Hier wil je niet weg als je een stadsmens bent.
 Lifestyle
Double incomes, but with kids.... Hier wordt gewerkt, maar ook zeker geleefd en genoten.
 Je wordt verliefd op
Het plekje, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen.

Deel deze woning


Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbrief