Kapellerlaan 36 A7

Overal rondom ramen, jouw eigen indeling, een plafond van bijna 4 meter hoog én een terras van 23m2 op het zuidwesten.

De woning

Kapellerlaan 36A7 is perfect geschikt voor iemand die graag geniet van zijn uitzicht en alle vrijheid wil hebben om zijn woonplek naar zijn eigen idee in te richten en af te (laten) werken. Want met één open ruimte van 118m2 kun je alle kanten uit. Voeg daarbij jouw entree / hal van 13m2 en een onbenoemde ruimte van 5m2 en je hebt ruim 136m2 aan mogelijkheden. Met niemand meer boven jou, alleen buren direct onder jou. 

Hoe je met de ruimte omgaat mag je helemaal zelf weten. Wij kunnen er een loft van maken waarbij je in één grote open ruimte woont, eet, kookt, slaapt, doucht en werkt. Maar je kunt ook naar een meer klassieke indeling met 2 slaapkamers en een badkamer. Binnenhuisarchitect Peter Littmann van Interne Zaken uit Maastricht heeft twee verschillende opties geschetst voor de indeling. Maar het is uiteindelijk aan jou. Jij bepaalt hoe je hier gaat wonen.  

Uiteraard is er een lift in het complex aanwezig en is er de mogelijkheid om meerdere parkeerplaatsen aan te kopen op het omheinde voor- of achterterrein. De koopsom per parkeerplaats is € 12.500,- k.k. In de koopsom zitten een stelpost van € 15.000,- voor de keuken en € 15.000,- voor het sanitair opgenomen. 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Loft 
Perceeloppervlakte
Niet van toepassing m2 
Woonoppervlakte
136 m2 
Inhoud
741 m3 
Ligging tuin
Zuidwesten 
Buitenruimte
Overdekt terras 23m2 
Bouwjaar
1890 

De indeling en afwerking

ALGEMEEN
Kapellerlaan 36A7 wordt dus helemaal op jouw maat ingedeeld. Voor de afwerking hebben wij een afwerkstaat op aanvraag beschikbaar. Hierin staat dat je onder meer strak gestuukte wanden en plafonds, geheel vloerverwarming en een c.v.-combi-opstelling, geheel nieuwe technische installaties en leidingwerken en ruime stelposten voor keuken (€ 15.000,-) en sanitair (€ 15.000,-) krijgt. Deze afwerking en stelposten zijn in de koopsom opgenomen. 

Wat moet jij dan nog zelf doen? Of laten doen door andere bedrijven? Dat zijn het schilderwerk van het interieur en jouw vloerafwerking in Kapellerlaan 36A7 zoals parketvloer, epoxyvloer, pvc-vloer of tegelvloeren. Ook is het mogelijk om tegen meerprijs nog extra werk te laten uitvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de voorbereidingen voor een airconditioning of een gashaard of aansluitingen voor een extra buitenkeuken. 


BEGANE GROND
De hoofdentree voor Kapellerlaan 36A7 ligt aan de voorzijde van het gebouw. Een geheel nieuwe entree met intercominstallatie geeft jou en jouw bezoek toegang tot de centrale hal van het gebouw. Vervolgens kom je vanuit deze hal in het trappenhuis of bij de lift. Voor de sportievelingen is de trap natuurlijk een mooie uitdaging, maar zoek je iets meer comfort dan pak je gewoon de lift naar de derde verdieping. 

DERDE VERDIEPING
Op de derde verdieping van het gebouw zijn na voltooiing twee appartementen gesitueerd en de bovenhal op de derde verdieping wordt door deze twee appartementen gedeeld. Dit zijn Kapellerlaan 36 (binnenkort in verkoop, volg onze website voor meer nieuws) en Kapellerlaan 36A7. 

Eenmaal binnen bij Kapellerlaan 36A7 heb jij dus alle ruimte om alles naar eigen wens en inzicht in te delen en in te richten. Het woon-, slaap-, bad- en kookgedeelte ligt aan de voorkant van het gebouw. Het overdekte terras (23m2) ligt aan de achterkant van het gebouw en kijkt uit over de woonwijk Roer-Roer-Zuid. Het overdekte terras ligt op het zuidwesten dus hier heb je in de middag en 's avonds zon. Het terras ligt zeer beschut dus ook bij een regenbui kun je blijven zitten. Of al vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. Installeer je hier een heater, dan kun je hier zelfs in de winter nog lekker zitten. 
 

TUIN EN TERREIN
Op het geheel omsloten voorterrein en/of het achterterrein heb je de mogelijkheid om één of meerdere parkeerplaatsen te kopen. Een parkeerplaats kost € 12.500,- k.k. Ook krijgt Kapellerlaan 36A7 op het achterterrein een tuinberging met elektravoorziening. Heb je nu zo'n hippe VanMoof Electrified S2, dan kun je die hier opladen. Geen gesjouw met jouw fiets naar jouw loft. 


Transformatie en historie 
Kapellerlaan 36A7 maakt onderdeel uit van een transformatie van de voormalige “Villa Mallmann” naar "La Retraite": een kleinschalig, exclusief en hoogwaardig wooncomplex met 8 bijzondere en unieke appartementen.  

Want in "La Retraite" is na voltooiing geen enkel appartement hetzelfde en heeft ieder appartement zijn eigen karakteristiek. Kenmerken die ons bij MKLRS. doen denken aan grote wereldsteden. Of je nu wilt wonen in een loft zoals je ze in New York aantreft, een statig appartement zoals je ze in de films in Parijs ziet of liever minimalistisch woont zoals in Stockholm: na voltooiing van de transformatie is er keuze genoeg om aan jouw woonwensen tegemoet te komen. 

Met de transformatie van de voormalige “Villa Mallmann” is al begonnen en het exterieur van het gebouw is al bijna klaar. Daarom kunnen wij nu starten met de verkoop van de appartementen. Want je kunt nu al goed zien wat je gaat kopen.

 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 450.000,- k.k. 
Onderhoud
Zeer goed, na voltooiing van de werkzaamheden. 
Bijgebouwen
Tuinberging (wordt nieuw gerealiseerd). 
Bijzonderheden
Kapellerlaan 36A7 wordt op maat voor jou afgewerkt. Een uitgebreide afwerkstaat met stelposten is beschikbaar. 
Bestemming
Wonen 
Oplevering
Na voltooiing werkzaamheden (geschatte bouwtijd 4 maanden). 
Status
Te koop 
Servicekosten
De servicekosten zijn nog nader te bepalen. 

Voorzieningen

Kapellerlaan 36A7 ligt net buiten de binnenstad. Maar het zijn slechts 850 meter want dan sta je op het Munsterplein, midden in de stad. En dat betekent dat jij toch alle voorzieningen van de binnenstad binnen handbereik hebt. 

Ga maar na: een Jumbo Supermarkt op zo’n 1.000 meter afstand, de Roerkade met haar cafe’s en restaurantjes op 1,2 kilomter afstand, het Designer Outlet Center op 1,6 kilometer lopen en het NS-station op slechts 750 meter afstand (minder dan 10 minuten lopen of iets meer dan 2 minuten fietsen). Dat is allemaal dicht bij huis. En toch woon je net buiten de drukte van de stad.

Ben je veel voor je werk onderweg? Dan is het goed om te weten dat op korte afstand de autoweg N280 (Roermond - Dusseldorf en Dusseldorf Airport, 40 autominuten) en de oprit naar de autosnelweg A73 ligt. Steden zoals Venlo (iets meer dan 20 minuten), Sittard (25 minuten) en Heerlen en Maastricht (35 minuten) zijn hierdoor goed bereikbaar vanuit Kapellerlaan 36A7. 


Locatie

Lifestyle

 De buren
Professionals, CEO's en globetrotters met volle agenda's en drukke werkweken buiten de stad.
 Wat mag je verwachten
Een loft dat helemaal op jouw maat gemaakt gaat worden. En mooie vergezichten.
 Wat hoef je niet te verwachten
Een gezapige woonwijk met nauwelijks voorzieningen en een grote eenheid in architectuur.
 De markt
Prijzig, maar Kapellerlaan 36A7 heeft een zeer concurrerende prijs per vierkante meter wonen. Reken 'm maar eens uit en vergelijk dit met andere lofts.
 Lifestyle
Een héél hoog tempo op werkdagen en weekenden met een bruisend nachtleven.
 Je wordt verliefd op
De oude balken en het uitzicht aan de voor- en achterzijde.

Deel deze woning


Meer weten?

Bezichtigen

Meer informatie