Op de Steen 2

Centraal gelegen in Herten, helemaal instapklaar én de mogelijkheid om op zolder nog extra een extra (slaap)vertrek te realiseren. 

De woning

Op de Steen 2 is een heerlijk huis voor (jonge) gezinnen die helemaal geen zin hebben in allerlei ingewikkelde klussen en aanpassingen aan hun nieuwe huis. 3 slaapkamers, de mogelijkheid voor nog een 4 slaapkamer, een badkamer met inloopdouche, een complete keuken én een vrije achterom. Het zijn zomaar enkele punten die dit huis tot zo'n ideaal gezinshuis maken. 

Op de Steen 2 is ook een heerlijk huis voor gezinnen die heel veel waarde hechten aan een supercentrale ligging in Roermonds meest gewilde woonwijk: dichtbij alle voorzieningen. De basisschool, de supermarkt, het kinderdagverblijf en de sportclub. Binnen 5 minuten lopen ben je er. Dat scheelt veel tijd. 

Op de Steen 2 is nog veel heerlijker voor gezinnen die houden van de zon. Want de tuin ligt pal op het zuiden en zo wordt de tuin in de zomer gewoon een extra kamer. Want je zet de schuifpui open en je gaat lekker genieten van de zon. Je hebt een vrije achterom en ook nog eens zeer weinig inkijk van de buren. Ideaal toch? 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
232 m2 
Woonoppervlakte
126 m2 
Overige ruimte
18 m2 
Inhoud
520 m3 
Ligging tuin
Zuiden 
Buitenruimte
Achtertuin (circa 100m2) 
Bouwjaar
2014 

De indeling en afwerking

Algemeen
Op de Steen 2 is een jonge woning. Gebouwd in 2014 en voorzien van een compleet isolatiepakket (dak-, vloer- en spouwmuurisolatie), HR++ glas en houten kozijnen. Aan de binnenzijde is het huis helemaal up-to-date: vloerverwarming in alle woon- en slaapkamers, strakke wanden en plafonds en een complete keuken- en badkamerinrichting zorgen ervoor dat je hier zo kunt gaan wonen. 

De voorschotbijdragen voor verbruik van energie (gas en elektra) zijn € 114,- per maand en het huis heeft een energielabel A. Dat zijn dus lage lasten. 

BEGANE GROND
Entree / hal en toiletruimte (8m2)
Bij binnenkomst in de hal valt direct de nette afwerking van het huis op. De hal is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming en hier tref je ook de meterkast aan. Ook de meterkast voldoet aan de laatste voorschriften en eisen. De toiletruimte is modern en afgewerkt met een tegelvloer, vrijhangend toilet en fontein. 

Woonkamer (35m2)
De verlengde woonkamer is licht, lekker ruim en voorzien van een praktische bergkast. Door de ramen aan de achterzijde -de woonkamer is gericht op de tuin- en in de zijgevel is de kamer ondanks zijn van meer dan 7.00 meter toch licht.  De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer (met houtlook) voorzien van vloerverwarming en een schuifpui en loopdeur naar de achtertuin.

Keuken (8m2)
De keuken is te omschrijven als luxe, compleet en een heerlijke plek voor de bakkers en kokers van het gezin. Door de grote U-vormige opstelling heb je hier alle plek om een mooi diner te bereiden. Voor jouw gezin, voor familie of vrienden. Of voor iedereen tegelijkertijd. De keuken is uitgerust met een kookplaat, wasemkap, koelkast, vaatwasser, combi-oven en een composiet werkblad.

Garage (18m2)
Naast het huis ligt een praktische garage met oprit voor het parkeren van één auto. De poort aan de voorkant is voorzien van een loopdeur en aan de achterzijde van de garage is ook een deur. Dus je kunt met zware, grote of vuile spullen gewoon door de garage in de tuin komen. De huidige eigenaars gebruiken de garage als fietsberging, maar je zou hier ook een kleine werkplek van kunnen maken. Dus als je nog ambities hebt om als ondernemer aan de slag te gaan....

Tuin (100m2)
Met een breedte van bijna 10 meteren een diepte van circa 10 meter is de tuin lekker ruim. Maar wat helemaal heerlijk is, is de ligging op het zuiden! Heerlijk in de zon 's van de ochtend tot en met de late avond. De zon draait van links naar rechts over jouw tuin, van zonsopgang tot zonsondergang. Opvallend is ook de vrije ligging van de tuin. Alleen de achterburen hebben een beperkt zicht in de tuin. Dus je zit hier heerlijk vrij. De tuin heeft een achteringang die bereikbbaar is via een gemeenschappelijk pad. De houten tuinberging (4m2) is tevens te gebruiken als fietsberging. 


EERSTE VERDIEPING
Overloop (3m2)
In Op de Steen 2 verlies je niet veel ruimte aan onpraktische gangen en doorlopen. De overloop is de centrale verbinding van alle slaapkamers, de badkamer én de tweede verdieping via een vaste trap. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer. 

Badkamer (5m2)
Aan de linkervoorzijde van het huis ligt de badkamer. Een raam om altijd goed te kunnen (be)luchten en een complete afwerking met onder meer een inloopdouche, vrijhangend toilet en wastafelmeubel kenmerken de badkamer. 

Slaapkamer I (8m2) 
De slaapkamer aan de rechtervoorzijde is afgewerkt met een laminaatvloer en is aan de buitenzijde gemarkeerd met een gekaderd metselwerk. Alle slaapkamers, dus ook slaapkamer I, zijn voorzien van vloerverwarming. In iedere slaapkamer zit een na-regeling om de temperatuur in te stellen.

Slaapkamer II (13m2)
Aan de rechterachterzijde ligt de grootste slaapkamer. Net zoals de woonkamer is deze kamer nog voorzien van een extra raam in de zijgevel. Slaapkamer II is ook afgewerkt met een laminaatvloer en vloerverwarming. 

Slaapkamer III (6m2)
Net zoals slaapkamer I en II is ook slaapkamer III afgewerkt met een laminaatvloer met vloerverwarming.


TWEEDE VERDIEPING
Zolder / Slaapkamer IV (33m2)
Op de tweede verdieping heb je nog veel mogelijkheden om extra woonwensen te realiseren. Door de hoogte en de ruimte heb je hier alle mogelijkheden om extra kamers te maken. We denken dan al snel aan een c.v.- en wasruimte, een ruime slaapkamer en een bergzolder. Maar wellicht heb jij andere ideeën. Je hebt hier de ruimte om zo te realiseren. 

Op de zolder zijn nu de unit van de c.v.-combi-opstelling, de unit van de mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger gesitueerd. Door de dakkapel en de ramen in de voor- en achtergevel heb je niet alleen veel lichtinval... je hebt ook veel mogelijkheden om de zolder naar jouw eigen wensen in te richten. 
 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k. 
Onderhoud
Zeer goed 
Bijgebouwen
Garage en tuinberging 
Bestemming
Wonen 
Oplevering
In overleg 
Status
Verkocht 

Voorzieningen

Op de Steen 2  igt aan een verkeersluwe woonstraat rondom het zorgcentrum Herte. Hier komen alleen bewoners van de huizen aan Op de Steen en bezoekers van het zorgcentrum. Kinderen kunnen hierdoor gewoon op straat spelen, want er komt hier nauwelijks verkeer. Om de hoek - bij Op de Dreef / Op de Hoort - ligt een speelterrein voor de kids. 

Wonen in Oolderveste is ook wonen met alle voorzieningen van Herten op loopafstand. Door de ontwikkeling van Oolderveste is Herten de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer complete dorpskern met alle voorzieningen: een basisschool, buitenschoolse opvang, sportschool, verschillende sportclubs, een grote supermarkt, bakker, drogist, kapper, huisarts, tandarts…..het ligt allemaal om de hoek of op zeer korte afstand.

Ook wordt er de laatste jaren in Herten diverse evenementen voor kinderen georganiseerd waarbij je kunt denken aan de intocht van Sinterklaas met de befaamde Pietenbrunch bij Oolderhof, Sint Maarten, Koningsdag en Kindervakantiewerk. En voor de papa’s en mama’s staat in het eerste weekend van september natuurlijk Roermond Proeft op de agenda: een kleinschalig en ééndaags culinair festival waar je lekker met vrienden kunt gaan bijpraten, eten, drinken en feesten. 

Ook de bereikbaarheid van Oolderveste is optimaal. Het is dan ook niet voor niets dat ruim 30% van de bewoners van Oolderveste primair voor deze plek heeft gekozen vanwege de zeer goede bereikbaarheid. Om er vervolgens achter te komen dat Oolderveste wel een héél gezellige en complete wijk is. De zéér goede verbindingen naar Noord- en Zuid-Limburg, Duitsland, België en Zuid-Oost Brabant zijn hiermee eigenlijk secundair geworden….Op iets minder dan een kilometer van Oolderveste ligt de oprit van de autosnelweg A73 (Nijmegen - Venlo - Roermond) die in directe verbinding staat met de A2 (Maastricht - Eindhoven - Amsterdam) en de BAB51 (Roermond - Düsseldorf). Alle grote steden zoals Maastricht, Heerlen, Venlo en Eindhoven en Düsseldorf zijn binnen 30 tot 40 autominuten te bereiken. Dus ook Eindhoven Airport met Europese verbindingen en Düsseldorf Airport met wereldwijde verbindingen.


Locatie

Lifestyle

 De buren
Met name (jonge) gezinnen met (kleine) kinderen. We zien wekelijks nieuwe geboorteborden in Oolderveste staan.
 Wat mag je verwachten
Een wijk die "hot en happening" is, want je hebt alle voorzieningen op heel korte afstand en er is veel ruimte voor kinderen om veilig buiten te spelen.
 Wat hoef je niet te verwachten
De drukte van de stad én goedkope huizen met véél huurders die zorgen voor een rijke diversiteit aan bewoners.
 De markt
Duur. Oolderveste is niet voor niets één van Roermonds gewilde woonwijken. Veel vraag en een klein aanbod stuwt de prijzen in Oolderveste omhoog.
 Lifestyle
Drukke werkdagen, volle agenda's en bijtanken in de weekenden. Tijd voor elkaar en vrienden is belangrijk en het wilde nachtleven is nog maar sporadisch.
 Je wordt verliefd op
De tuin op het zuiden en de privacy die je hier in de tuin hebt: Heerlijk! Een extra kamer in de zomer.

Deel deze woning


Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbrief