Zwartbroekstraat 28a

Een verhuurde bovenwoning met dakterras.

Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbriefDe woning

Zwartbroekstraat 28a ligt hartje stad en is een ruime bovenwoning met dakterras.

De bovenwoning heeft een geheel eigen entree op de begane grond en heeft ook eigen aansluitingen op alle nutsvoorzieningen (riool, gas, water en elektra). Dit is een volledig zelfstandige woning van ruim 127m2 woonoppervlakte en een dakterras van circa 30m2. De bovenwoning is momenteel verhuurd en de huurovereenkomst is op aanvraag beschikbaar. De bovenwoning wordt zorgvuldig en netjes bewoond. De verhuurde bovenwoning kan dan ook een bron van inkomsten zijn of een aanvulling op jouw pensioenpot.


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
niet van toepassing m2 
Woonoppervlakte
127 m2 
Inhoud
410 m3 
Ligging tuin
Westen 
Buitenruimte
circa 30m2 dakterras 
Bouwjaar
1885 

De indeling en afwerking

Algemeen 
Zwartbroekstraat 28 is gebouwd omstreeks 1885 en is later gewijzigd in een bovenwoning en een winkelruimte op de begane grond. De bovenwoning - waar vroeger de winkelier met zijn gezin woonde- is helemaal up-to-date gemaakt. De bovenwoning heeft een eigen huisnummer, eigen nutsvoorzieningen en een eigen entree op de begane grond. 

BEGANE GROND WOONRUIMTE
Entree bovenwoning 
Links van de winkelruimte ligt de entree naar de bovenwoning. De entree is betegeld en hier staat ook de meterkast van de bovenwoning. Er is ruimte om een fiets in de entree te stallen, maar dan wordt de beweegruimte natuurlijk wel iets kleiner. 

EERSTE VERDIEPING
Bovenhal (7m2) 
Centraal op de eerste verdieping ligt de bovenhal. De hal, die is afgewerkt met een parketvloer, scheidt de woonkamer aan de voorkant van de leefkeuken aan de achterkant. 

Woonkamer (24m2)
In de woonkamer vallen bij binnenkomst direct twee dingen op: de lichtinval door de drie hoge ramen én de schouwpartij. Met zijn hoogte van 3.45 meter is ook de woonkamer - net zoals de winkelruimte - lekker hoog en voelt daardoor ook nog eens extra ruim aan. De woonkamer is ook afgewerkt met een parketvloer. 

Leefkeuken (25m2) 
Aan de achterkant van de centrale bovenhal ligt de leefkeuken. Een ruime plek voor een lange eettafel om samen met vrienden aan te dineren of te borrelen. In een nis van de leefkeuken is de keukenopstand gesitueerd met zijn boven- en onderkasten. Vanuit de leefkeuken kom je op het dakterras. 

Dakterras (circa 30m2)
Het dakterras is verrassend ruim en ligt op het westen en dat betekent dat je hier heerlijk in de zon kunt zitten in de middag én de avond. Door de huidige diepte van het dakterras, kan de bewoner van de bovenwoning eigenlijk altijd wel in de zon zitten als de zon schijnt. 

TWEEDE VERDIEPING
Bovenhal (11m2) 
Een ruime bovenhal met een vaste trap naar de derde (zolder)verdieping en de toiletruimte. 

Slaapkamer I (11m2) 
De slaapkamer aan de linker-achterzijde is momenteel in gebruik als kleedkamer. Maar ook zonder kleedkasten, is dit een ruime kamer die je heel goed kunt gebruiken als slaapkamer. Vanwege de privacy van de huurders hebben we deze kamer beperkt in beeld gebracht met de fotografe. 

Slaapkamer II (11m2) 
De slaapkamer aan de rechter-achterzijde is momenteel in gebruik als werkkamer. Maar ook hier een ruime kamer die je heel goed kunt gebruiken als slaapkamer. Vanwege de privacy van de huurders hebben we deze kamer beperkt in beeld gebracht met de fotografe. Dit is op de foto's de kamer met de drie vaandels achter de deur. 

Slaapkamer III (12m2) 
De ruimste slaapkamer ligt aan de voorkant van het huis en heeft een dakkapel aan de voorkant. Een ruime slaapkamer aan de linkervoorzijde die is afgewerkt met een laminaatvloer. Vanwege de privacy van de huurders hebben we deze kamer niet in beeld gebracht met de fotografe. Maar dit is de masterbedroom. 

Badkamer (7m2) 
De badkamer grenst aan de derde slaapkamer en ligt daardoor ook aan de voorkant van het gebouw. De badkamer is bereikbaar vanuit de centrale hal en is onder meer voorzien van een douchecabine, dubbele wastafel en een ligbad. De badkamer is afgewerkt met een tegevloer en de wanden zijn ook betegeld. Vergelijkbaar met de drie slaapkamers maakt ook de badkamer een nette en verzorgde indruk. 

DERDE VERDIEPING
Bergzolder (13m2)
De bergzolder is ruimer dan de 13m2 die wij hier benoemen. Maar er is sprake van schuinte en hierdoor mogen wij bij MKLRS. niet het hele vloeroppervlakte doorrekenen. Het is echter een ruime bergzolder, kijk maar eens goed naar de foto van de bergzolder. Genoeg ruimte om spullen in de schuintes op te bergen, een groot dakvenster voor het daglicht en de opstelplaats voor de wasmachine en de c.v.-combi-ketel. Het dak is voorzien van geisoleerde dakplaten. De bergzolder is via een vaste trap bereikbaar.  

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 350.000,- k.k. 
Onderhoud
Goed / zeer goed. 
Bijgebouwen
Niet van toepassing. 
Bijzonderheden
- Huurovereenkomst bovenwoning Zwartbroekstraat 28A op aanvraag beschikbaar. 
Bestemming
Wonen. 
Oplevering
In overleg / per direct mogelijk. 
Status
Verkocht 

Voorzieningen

STADSLEVEN: ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK EN BEREIKBAARHEID  
Zwartbroekstraat 28A ligt midden in de stad. Met de supermarkt, de bakker, de slager en de groenteboer binnen handbereik. Het NS-station op zo’n 5 minuten lopen, het theater op minder dan 3 minuten. Hotspots zoals Bagels & Beans, IJssalon Clevers, het Designer Outlet Center en de Roerkade met zijn leuke cafés en restaurants liggen allemaal in de buurt.

Of jij nu een foodlover, fashionista of een urban professional bent, wonen en werken in de stad hebben veel voordelen. Dit is het echte stadsleven. De autoweg N280 (Roermond - Düsseldorf, 25 autominuten) ligt net zoals alle winkels ook om de hoek en op zo’n 5 minuten rijden kom je op de afslag van de A73 waardoor Venlo (iets meer dan 15 minuten), Sittard (20 minuten) en Heerlen en Maastricht (35 minuten) heel goed bereikbaar zijn. 

Dit is écht een plekje voor stadsmensen in hart en nieren. Midden in de stad in een straat met allerlei soorten winkels en bedrijvigheid. Omdat we bij MKLRS. zelf ook in deze straat wonen kunnen we je ook alles over deze straat vertellen.


Locatie

Lifestyle

 De buren
Van alles wat én een echte bonte mix: wonen, werken en horeca vind je allemaal in deze straat terug.
 Wat mag je verwachten
Een zeer goed onderhouden en ruime bovenwoning met dakterras met een goede huurder.
 Wat hoef je niet te verwachten
Een rustige woonomgeving: er is altijd wel iets te doen, te zien of te beleven in de straat.
 De markt
Competitief: wonen in de binnenstad wordt ook steeds duurder en gewilder.
 Lifestyle
Stadsmensen in hart en nieren: je krijgt energie van de binnenstad.
 Je wordt verliefd op
De vibe van de binnenstad.

Deel deze woning