Lindanusstraat 15

Ultra hippe loft met het echte New York-gevoel en de rust van Central Park (en 2 parkeerplaatsen). 

De woning

Je hoeft niet een gevoel voor drama te hebben om als een blok te vallen voor wonen in een voormalige theater. De ultra hippe loft die in de voormalige theaterzaal van het CK-theater wordt gerealiseerd heeft een echt New York-gevoel met de rust van Central Park. En met een woonoppervlakte van 242m2 en een XL-buitenruimte van 33m2 is dit groots wonen in alle opzichten. 

Het leven speelt zich in deze loft af in woon- en eetkamer van 108m2 waar een keuken naar jouw eigen smaak (stelpost € 15.000) wordt geplaatst en waar je omhoog kijkt naar het enorm hoge plafond met de originele lichtrails van het theater. In combinatie met de stalen loopbrug die naar de slaapkamers en badkamers leidt, geven deze elementen dat industriële gevoel dat je zoekt in een loft als deze. New York! New York! Big lights will inspire you….. 
Want deze ruimte vraagt om grote gebaren. Zoals een enorm kookeiland waaraan je na het werk de dag met elkaar bespreekt en dat het middelpunt wordt van een gezellige avond met vrienden. Vanuit de leefruimte loop je de XL-buitenruimte in van 33m2. Hier kun je het hele jaar door heerlijk buiten zitten in alle privacy met uitzicht op de binnenplaats van het voormalige Centrum voor de Kunsten.  

De loft bestaat aan één zijde volledig uit ramen dus aan daglicht geen gebrek. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers met twee badkamers (stelpost € 15.000) die ook naar eigen smaak zijn in te richten. De tweede slaapkamer kan eventueel ook jouw kleedkamer worden zodat dit de luxe beleving van jouw loft helemaal compleet maakt.


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
Niet van toepassing m2 
Woonoppervlakte
242 m2 
Inhoud
1.150 m3 
Ligging tuin
Noorden 
Buitenruimte
Loggia 33m2 
Bouwjaar
1994 

De indeling en afwerking

Algemeen 
Lindanusstraat 15 wordt op dit moment gerealiseerd en wordt kant-en-klaar opgeleverd. Met stelposten van € 15.000 voor de keuken én € 15.000 voor de badkamer(s) kun jij nog jouw eigen twist aan het loft geven. Met verder gietvloeren in de woon- en eetkamer met vloerverwarming, strak gestuukte wanden en plafonds in de slaapkamers en werkkamer en volledig nieuwe technische installaties is dit loft instapklaar. 

Het loft wordt (en is deels) voorzien van hardhouten kozijnen met HR++glas, dubbele openslaande deuren naar de XL-buitenruimte en een nieuwe HR-combi-opstelling voor de verwarming en het warm water. 

Entree / hal (16m2) 
Via de originele deur naar het theater kom je in de hal op de begane grond van het loft. Afgewerkt met een grote glazen wand rondom de deur, een betonvloer en strak gestuukte wanden en plafonds. Vanuit de hal leidt een trap naar de eerste verdieping en een deur naar de werkkamer op de begane grond. 

Werkkamer / atelier (14m2) 
Een tweede originele deur naar het theater komt uit in de werkkamer / atelier op de begane grond. Vanwege deze eigen toegang kun je de ruimte ook heel goed gebruiken als kantoor of werkplek waar jij opdrachtgevers, cliënten of leveranciers kunt ontvangen. Net zoals de entree / hal (die jij ook vanuit de werkkamer kunt bereiken) is de werkkamer afgewerkt met een grote glazen wand rondom de deur, een betonvloer en strak gestuukte wanden en plafonds. Vanwege de glazen wand moeten wij hier ook aan een atelier denken. Je hebt hier een mooie lichtinval op het noorden. 

Bovenhal met toiletruimte (15m2) 
Op de eerste verdieping bereik je via een ruime bovenhal het woon- en eetgedeelte. De bovenhal is afgewerkt met een gietvloer met vloerverwarming en strak gestuukte wanden en plafonds. De toiletruimte is zeer ruim en de afwerking hiervan is opgenomen binnen de stelpost van € 15.000 voor de badkamer(s) of sanitaire ruimtes. 

Technische ruimte (9m2) 
De technische ruimte op de eerste verdieping is straks het “kloppend hart” van alle installaties in huis. Hier staat de c.v.-combi-opstelling, de verdeler van de vloerverwarming, de aansluiting voor jouw wasmachine en wasdroger en heb je nog plek voor alle andere zaken die jij wel nodig hebt, maar liever niet direct in het zicht hebt. 

Woon- en eetkamer (108m2) 
Bij binnenkomst in de woon- en eetkamer valt niet alleen de enorme ruimte op. Jouw oog valt ook op het 5 meter hoge plafond, de stalen loopbrug en de architectonische details uit het voormalige theater. Want je woont hier op een plek waar vroeger 222 zitplaatsen waren. Met ruimte voor experimentieel theater en exclusieve voorstellingen. Dit gevoel ademt de ruimte nog steeds uit, in al zijn facetten: exclusief, maar ook experimentieel. Met aan één zijde dubbele openslaande deuren naar de XL-buitenruimte, grote glaspartijen en een mooie lichtinval. 

De woon- en eetkamer is afgewerkt met een gietvloer met vloerverwarming. Voor de plaatsing van de keuken is een stelpost opgenomen van € 15.000 en alle voorzieningen zijn al aanwezig voor een groot kookeiland en een kastenwand met inbouwapparatuur.  

In een kleine nis (6m2) van de woon- en eetkamer, met direct zicht op de XL-buitenruimte, is het ook nog mogelijk om een verdekte werkplek te maken. 

Bijkeuken (8m2) 
Een praktische bijkeuken met gietvloer met vloerverwarming en strak gestuukte wanden en plafonds is dé ruimte voor extra koelkasten, vriezers of een mooie wijn-klimaatkast. 

Badkamer(s) en toiletruimte (10m2) 
Via de stalen loopbrug van waaruit vroeger de lichttechnicus het podium belichtte, kom je bij de twee slaapkamers en een ruimte van 10m2 groot die zo is ingedeeld dat hier ruimte is voor 2 badkamers en een separate toiletruimte. Maar je kunt ook ruimte maken voor één badkamer, een inloopkast en een toiletruimte. Net wat jij wilt, voor de inrichting en afwerking van de badkamer(s) is een stelpost van € 15.000 beschikbaar. Aan jou de keuze waar je de stelpost voor gebruikt. Voor 1 of 2 badkamers? 

Slaapkamer I (15m2) 
De grootste van de twee slaapkamers ligt aan de “voorkant” van de tweede verdieping en kijkt uit op de XL-buitenruimte. De slaapkamer wordt afgewerkt met strak gestuukte wanden en plafonds. 

Slaapkamer II (9m2) 
De kleinste van de twee slaapkamers ligt aan de “achterkant” van de tweede verdieping en grenst aan de binnenplaats van De Lombardije. De slaapkamer wordt afgewerkt met strak gestuukte wanden en plafonds. 

XL-buitenruimte (33m2) 
De XL-buitenruimte is echt fenomenaal! Hier kun je het hele jaar buiten zitten omdat de ruimte op een hoogte van meer dan 5 meter overdekt is en voorzien is van meerdere lichtkoepels. En door de hogere borstwering kun je hier altijd in alle privacy zitten. Niemand die je zit zitten.  

Door het “plafond” en de hoge borstwering kun je hier zelfs in de winter nog lekker beschut zitten. 

Berging (5m2) 
In de algemene bergruimtes van het complex is nog een (fiets- en container)berging gelegen van 5m2. De algehele bergruimtes zijn vanuit het complex te bereiken en hebben tevens een eigen in- en uitgang aan de Jesuitenstraat. Zo hoef jij niet met jouw fiets of vuilcontainer door het heel complex te lopen. 

Parkeerplaatsen (2 stuks) 
Op het afgesloten voorterrein aan de Lindanusstraat liggen 2 privé-parkeerplaatsen. Het voorterrein is afgesloten met een elektrisch bedienbaar hekwerk zodat niet iedereen hier zomaar in en uit kan rijden. Met 2 parkeerplaatsen heb jij altijd genoeg ruimte voor jouw eigen auto en de auto van jouw partner. Of misschien wel een leuke cabrio voor de zomer?
 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 450.000,0 k.k. 
Onderhoud
Zeer goed, deels af te werken. 
Bestemming
Wonen 
Oplevering
In overleg 
Status
Verkocht 
Servicekosten
€ 169,34 

Voorzieningen

Lindanusstraat 15 is een plek voor mensen die graag écht in het hart van Roermond willen wonen. Twee supermarkten, de bakker, de slager en de groenteboer liggen allemaal binnen handbereik. Het NS-station op zo’n 5 minuten lopen. Hotspots zoals Bagels & Beans, IJssalon Clevers, het Designer Outlet Center en de Roerkade met zijn leuke cafés en restaurants liggen om de hoek….. en wat te denken van H&M op minder dan 2 minuten lopen? Of jij nu een foodlover, fashionista of een urban professional bent, wonen in de stad heeft veel voordelen: dit is het echte stadsleven. 

En je hebt geen nadelen van parkeerproblemen: want 2 parkeerplaatsen op het afgesloten parkeerterrein horen bij Lindanusstraat 15. Als je dan al met de auto op pad gaat, dan is het goed om te weten dat de autoweg N280 (Roermond - Dusseldorf, 25 autominuten) direct om de hoek ligt en op zo’n 2 minuten rijden kom je op de afslag van de A73 waardoor Venlo (iets meer dan 15 minuten), Sittard (20 minuten) en Heerlen en Maastricht (35 minuten) heel goed bereikbaar zijn.


Locatie

Lifestyle

 De buren
Van alles door elkaar: van jong tot oud, van alleenstaand tot samenwonend maar allemaal met liefde voor de stad.
 Wat mag je verwachten
Het ultieme New York-gevoel in hartje Roermond. Alleen de gele taxi's ontbreken.
 Wat hoef je niet te verwachten
Stadsgeluiden... verrassend hé? Want hier hoor je alleen het Carillon en de kathedraal.
 De markt
Lofts zijn uniek in de binnenstad, dus er staat een prijs tegenover.
 Lifestyle
Foodlovers, fashionista's & young urban professionals: niet bang voor de energie van de binnenstad.
 Je wordt verliefd op
De hoogte, de ruimte en de bijzondere plek waar je woont.

Deel deze woning


Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbrief