Mariagardestraat 425

Starten in de binnenstad met jouw eigen appartementje met balkon. 

Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbriefDe woning

Mariagardestraat 425 ligt op de vierde verdieping en dat betekent dat er niemand meer boven jou woont. Je hebt dus alle privacy op jouw terras. Er is niemand die jou hier kan zien. En dat voor een appartement midden in de stad.... Wonen in de stad heeft veel voordelen. Je hebt namelijk alle winkels, boetiekjes, cafés en restaurants om de hoek liggen. Je kunt op stap en loopt gewoon naar huis.


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
niet van toepassing m2 
Woonoppervlakte
55 m2 
Inhoud
191 m3 
Ligging tuin
Zuidoosten 
Buitenruimte
5m2 (balkon) 
Bouwjaar
1977 

De indeling en afwerking

Algemeen
Het appartement is gelegen op de vierde verdieping in een gebouw dat is gebouwd in 1977. Je bereikt de vierde verdieping gewoon met de lift. Of als je iets sportiever bent aangelegd met de trap... Mariagardestraat 425 is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.

Wonen in een appartement betekent ook dat je lid wordt van de Vereniging van Eigenaars. In deze vereniging zijn onder meer afspraken gemaakt over het (toekomstig) onderhoud, de verzekering van het gebouw en het gebruik van de appartementen. De servicekosten die je maandelijks aan de Vereniging van Eigenaars betaald zijn € 142,49 per maand. Hiervan wordt onder meer geld gereserveerd voor gepland onderhoud aan het gebouw in de toekomst. Het meerjaren onderhoudsplan dat de Vereniging heeft opgesteld kijkt vooruit tot 2030. Dat is nog wel een tijdje, maar zo zorgt de Vereniging er ook voor dat er geen tekorten zijn als er in de toekomst onderhoud nodig is. 

BEGANE GROND
Het gebouw heeft meerdere ingangen. De ingang naar Mariagardestraat 425 is de tweede ingang gezien vanuit de kant van het station. Daar kom je via een grote hal met intercominstallatie en brievenbussen in een tweede hal. In deze hal vinden we de liftinstallatie, het trappenhuis en een gemeenschappelijke fietsberging. Het appartement heeft op de begane grond ook nog een eigen berging. Dus als je heel zuinig bent op jouw (race)fiets, dan zet je die misschien liever in jouw eigen berging. De berging is natuurlijk ook de plek om al jouw andere spullen te bewaren die je niet of niet direct in huis nodig hebt. Denk aan jouw kerstversieringen, vastelaoves-pekskes en (winter)sportkleding.

VIERDE VERDIEPING
Aan de achterkant van het gebouw ligt een galerij. De galerij verbindt alle appartementen op de vierde verdieping met het centrale trappenhuis met liftinstallatie. Aan deze gelarij ligt jouw voordeur en meterkast.

Entree / hal (5m2) 
Een praktische ruimte die de slaapkamer met de woonkamer verbindt. In de is ook een eenvoudige toiletruimte met een fonteintje.

Slaapkamer (11m2)
De slaapkamer ligt aan de galerij en heeft een groot raam. Dus je kamer is lekker licht. Ook is er een grote nis voor een vaste kast zodat je jouw kleren goed kunt opbergen. Vanuit de slaapkamer heb je direct toegang tot de badkamer.

Badkamer (4m2)
De badkamer is eenvoudig maar ruim. Hier heb je genoeg plek voor een inloopdouche, een ruime wastafel (eventueel met meubel) en de wasmachine. We hebben de badkamer niet op de foto's staan omdat hij wat vol stond toen we foto's gingen maken. We waren van mening dat je door alle spullen de ruimte niet goed zou zien. 
 
Woonkamer met open keuken (35m2)
Een leuke en lichte ruimte met genoeg plek voor een ruime hoekbank en een grote eettafel. Dit is het hart van jouw huis. De keuken heeft aan twee kanten ruimte om te werken. Geen excuses dus om niet aan de slag te gaan in de keuken.

Balkon (5m2)
Jouw eigen plek om van de middagzon te genieten. Omdat je op de vierde verdieping woont en er niemand meer boven jou woont, heb je hier een zeer goede privacy.

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 165.000,- k.k. 
Onderhoud
Redelijk / goed. 
Bijgebouwen
Eigen berging in kelder. 
Bijzonderheden
Niet van toepassing. 
Bestemming
Wonen. 
Oplevering
Per direct / in overleg 
Status
Verkocht 
Servicekosten
€ 142,49 per maand. 

Voorzieningen

STADSLEVEN: ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK EN BEREIKBAARHEID 
Mariagardestraat 425 ligt midden in de stad. Centraler kun je haast niet wonen. Twee supermarkten, de bakker en de groenteboer liggen allemaal binnen handbereik. Het NS-station op zo’n 5 minuten lopen. Hotspots zoals Theaterhotel de Oranjerie, het Designer Outlet Center en de Roerkade met zijn leuke cafés en restaurants liggen allemaal op loopafstand.

Of jij nu een foodlover, fashionista of een urban professional bent, wonen in de stad heeft veel voordelen. Dit is het echte stadsleven. De autoweg N280 (Roermond - Dusseldorf, 25 autominuten) ligt ook om de hoek en op zo’n 2 minuten rijden kom je op de afslag van de A73 waardoor Venlo (iets meer dan 15 minuten), Sittard (20 minuten) en Heerlen en Maastricht (35 minuten) heel goed bereikbaar zijn.


Locatie

Lifestyle

 De buren
Een bonte mix van starters, herstarters, huurders, eigenaars, alleenstaanden en stellen.
 Wat mag je verwachten
Een plekje midden in de stad.
 Wat hoef je niet te verwachten
Er is geen eigen parkeerplaats.
 De markt
Steeds duurder, wonen in de buurt van alles heeft zijn prijskaartje.
 Lifestyle
Je staat aan het begin van alles en de stad geeft jou energie.
 Je wordt verliefd op
Het vrije uitzicht op jouw balkon.

Deel deze woning