Op de Meuleberg 16

Heerlijk onbezorgd wonen met 2 slaapkamers, een balkon op het zuidwesten en een complete keuken. 

De woning

Op de Meuleberg 16 is in onze ogen een heerlijk thuis voor (her)starters die lekker en in alle rust willen genieten van het leven. Dichtbij de stad, maar midden in het groen. 

In de buurt hangt nog de sfeer die past bij rustig wonen in het groen met alle voorzieningen op korte afstand. Iets meer dan een kilometer naar de binnenstad en ongeveer dezelfde afstand tot de kern van Herten met al zijn winkels. Door de ligging van het appartementencomplex met aan de voorzijde en achterzijde volwassen planten, struiken en bomen lijkt het alsof je hier in een park woont met alle rust, ruimte en vrijheid. Als je goed kijkt, kun je soms zelfs een eekhoorntje zien....

In huis valt direct op dat alle vertrekken heel erg licht zijn. Als je dan nog iets verder kijkt, dan zie je ook dat de formaten van de vertrekken heel praktisch zijn. Een grote hoekbank, een eettafel, een werkplek aan huis. Het past allemaal. En het (grootste) balkon aan de voorkant ligt op het zuidwesten. Dat betekent lekker veel zon vanaf halverwege de morgen tot in de avond. Wordt het nou zomers iets te warm, dan kun je altijd verkoeling zoeken op het balkon aan de achterkant: dat ligt op het noordoosten en ligt ook in het groen. Op allebei de balkons heb je een goede privacy. 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
Niet van toepassing m2 
Woonoppervlakte
69m2 m2 
Overige ruimte
10m2 m2 
Inhoud
236 m3 
Ligging tuin
Zuidwesten 
Buitenruimte
2 balkons (gezamenlijk 8m2) 
Bouwjaar
1956 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 175.000,- k.k. 
Onderhoud
Goed 
Bijgebouwen
Fietsberging (10m2) 
Bestemming
Wonen 
Oplevering
In overleg 
Status
Verkocht 
Servicekosten
€ 125,- per maand 

Locatie

Lifestyle

 De buren
 Wat mag je verwachten
 Wat hoef je niet te verwachten
 De markt
 Lifestyle
 Je wordt verliefd op

Deel deze woning


Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbrief