Zonnedauwhof 11

Een huis voor (her)starters met 3 slaapkamers en veel mogelijkheden. 

De woning

Zonnedauwhof 11 is een compact huis. Niet het grootste huis in de straat, maar wel een thuis. Voor alleenstaanden, starters in de huizenmarkt of mensen die net gescheiden zijn en even de rust en ruimte voor zichzelf en de kinderen zoeken. Je parkeert jouw auto hier recht voor de deur, je komt met jouw fiets achterom en je bent thuis. Je kunt van dit huis gelukkig nog jouw eigen thuis maken. Een ander kleurtje op de muren, een nieuwe keuken en de voor- en achtertuin eens goed snoeien en dan heb je de bouwstenen voor jouw nieuwe thuis al helemaal gelegd. Je koopt hier niet de smaak van iemand anders, je kunt het helemaal maken zoals jij het zelf graag wilt hebben. Als je zelf handig bent bespaar je je ook nog geld daardoor. 

Wil je meer ruimte op de begane grond? Dan kun je denken aan een aanbouw aan de achterkant van het huis. Hier staat nu een overdekt terras dus het is al goed te zien hoeveel ruimte je hier nog kunt winnen. Wil je graag een speel- of chillruimte voor de kinderen? Dan heb je op de tweede verdieping nog mogelijkheden.


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
166 m2 
Woonoppervlakte
76 m2 
Overige ruimte
10 m2 
Inhoud
314 m3 
Ligging tuin
Noorden 
Buitenruimte
Achtertuin (ca. 55m2) 
Bouwjaar
1986 

De indeling en afwerking

Algemeen
Zonnedauwhof 11 is gebouwd in 1986 en ligt in een rijtje met woningen. De woning is gebouwd met spouwmuren en heeft dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas.

BEGANE GROND
Entree (3m2) 
Een compacte hal met de meterkast en de garderobe voor jouw winterjassen. 

Woonkamer (28m2) 
De woonkamer heeft een Z-vorm. Dit wil zeggen dat jouw woonkamer aan de voorkant ligt en jouw eetkamer aan de achterkant. Door het grote raam aan de voorkant heb je lekker veel licht in de woonkamer. Door de breedte en lengte van meer dan 3,50 meter kun je hier een mooie zit/-TV-hoek maken. De eetkamer aan de achterkant is 4 meter lang en meer dan 2,50 meter breed. Daar past goed zo'n lange eettafel met aan één kant een zitbank in.

Keuken (5m2)
De keuken is eenvoudig afgewerkt: de inrichting is aan vernieuwing toe en dit geeft je de mogelijkheid om de keuken zo in te richting zoals je dit zelf wilt. Vanuit de keuken is er een loopdeur naar de tuin / overdekt terras. Wil je een leefkeuken, dan kun je de overkapping ook dicht bouwen. 

Gang en toiletruimte (5m2)
Midden in het huis ligt de gang en de toiletruimte. Vanuit hier komje op de eerste verdieping. De toiletruimte is voorzien van een fontein. 

Tuinberging (5m2)
Een praktische ruimte om jouw tuingereedschappen of fietsen op te bergen. Door de hoogte heb je de mogelijkheid om hier nog een vliering te maken om meer spullen op te bergen. 

Tuin (circa 55m2) met overdekt terras (12m2)
De achtertuin is meer dan 10 meter diep en heeft een achteringang. Omdat er geen gebouw direct achter de tuin ligt, lig je hier goed vrij en heb je een fijne privacy.

EERSTE VERDIEPING
Bovenhal (4m2) 
De centrale ruimte op de eerste verdieping met een vlizotrap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer I (8m2) 
Linksvoor ligt de middelste slaapkamer in grootte. Opvallend is dat hier (nog) geen dakraam aanwezig is. Als je deze ruimte als slaapkamer gaat gebruiken, zullen we hier wel een dakraam adviseren. 

Slaapkamer II (14m2) 
De grootste slaapkamer van het huis ligt aan de rchtervoorkant. Een ruime kamer met een nis voor de kleedkasten. 

Slaapkamer III (6m2)
Een slaapkamer met een mooie verhouding in de legnre en de breedte. Hier past goed een éénpersoonsbed met een kast en een bureau. 

Badkamer (5m2)
De badkamer is tevens de ruimte waar de wasmachine-aansluiting is. De badkamer is afgewerkt met een douchecabine en een wastafel. 

TWEEDE VERDIEPING 
Bergzolder (32m2)
Veel ruimte nodig om spullen te bewaren? Die ruimte heb je hier zeker. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 200.000,- k.k. 
Onderhoud
Redelijk / deels te moderniseren 
Bijgebouwen
Tuinberging (5m2) 
Bijzonderheden
Niet van toepassing. 
Bestemming
Wonen. 
Oplevering
Per direct / in overleg. 
Status
Verkocht 

Voorzieningen

HOOGVONDEREN: RUSTIG WONEN EN CENTRAAL GELEGEN.
Zonnedauwhof is zo’n typische woonstraat voor de wijk Hoogvonderen: een straat waar je eigenlijk alleen komt als je er moet zijn. Omdat Hoogvonderen als een”bloemkool” is ontworpen, heb je hier drie toegangswegen (Faunasingel, Florasingel en Ambachtsingel) en voor de rest allemaal rustige woonstraten. Woonstraten die stuk voor stuk in een lus zijn vormgeveven zodat hier geen verkeer komt dat niet in de buurt moet zijn. En dat maakt het veilig en rustig voor opgroeiende kinderen. Die kunnen hier nog op straat spelen. Er is nauwelijks verkeer.

Hoogvonderen ligt aan de rand van Roermond. En dat betekent dat voorzieningen zoals het Retail Park, de Huis-en-Tuin-boulevard, een uitgebreid sportpark en de autosnelweg A73 (Maasbracht - Nijmegen) zeer dichtbij liggen. Daarmee heb je drie supermarkten (Aldi, Lidl en Albert Heijn XL), veel sportclubs (voetbal, atletiek, korfbal, tennis en zwemmen) en winkels zoals Kwantum, Praxis, Gamma, Intertoys XL, Xenos en Media Markt op 10 minuten fietsafstand liggen. Je woont hier dus heel centraal ten opzichte van alle voorzieningen.

Omdat jouw huis dichtbij de op- en afritten van de autosnelweg A73 , de autoweg N280 en de Duiste autosnelweg BIB52 ben je vanuit dit plekje ook snel Roermond uit. Alle grote steden zoals Maastricht, Heerlen, Venlo en Eindhoven en Düsseldorf zijn binnen 25 tot 45 autominuten te bereiken. Handig voor als je voor jouw werk veel onderweg moet zijn. 


Locatie

Lifestyle

 De buren
Veel jonge gezinnen met kinderen én starters op de huizenmarkt.
 Wat mag je verwachten
Een rustige woonomgeving met weinig verkeer, grote groene speelpleinen en de basisschool om de hoek.
 Wat hoef je niet te verwachten
Een instapklaar en kant-en-klaar huis. Maar daar kies je ook niet voor.
 De markt
Betaalbaar, maar Hoogvonderen laat ook stijgende prijzen zien vanwege zijn betaalbaarheid.
 Lifestyle
Rustig en relaxte wandelingen met de hond, geen jachtig leven.
 Je wordt verliefd op
De mogelijkheid om het huis helemaal naar jouw eigen hand te zetten.

Deel deze woning


Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbrief