Standerdmolen 24

Verrassend: een verrassend ruime tuin, verrassend veel slaapkamers en verrassend veel mogelijkheden. 

Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbriefDe woning

Je zult aan de voorzijde van het huis niet snel verwachten dat er zoveel ruimte in en om het huis is. Ruimte om lekker in de tuin bezig te zijn, ruimte in huis voor iedereen van jouw gezin en ruimte rondom het huis om nog uit te breiden als dit nodig mocht zijn. Er is voor iedereen in jouw gezin wel ruimte. 

Houd jij van buiten in de tuin bezig zijn? Dan is het goed om te weten dat er meer dan 400m2 achter- en zijtuin tot jouw beschikking staat. Dus alle ruimte om te tuinieren of om een moestuintje aan te leggen. De omliggende bebouwing is ook nog eens zo gesitueerd dat jij een heel erg goede privacy in jouw tuin hebt. Dus geen inkijk als je in jouw tuin ligt te zonnen. Heb je even geen zin in de zon en wil je in de schaduw zitten? Neem plaats onder de kersenboom of onder het overdekte terras. De tuin is vanuit twee kanten achterom bereikbaar. Dit biedt ook weer mogelijkheden voor uitbreiding, maar daarover zometeen meer. 

Heb je in huis veel ruimte nodig voor jouw gezin, werk of hobby's? Dan heb je misschien wel genoeg aan de vier grote slaapkamers en de ruime werk-/hobbyruimte op de tweede verdieping. We denken bij deze kamer al snel aan een muziekkamer, een kleine thuisgym of een chillroom voor de kids. Ben je liever aan de slag met hout, schroeven en gereedschappen dan is de garage van bijna 7 meter x 4,5 meter misschien eerder jouw domein? Hier kun je je lekker uitleven en klussen. Of parkeer jij hier toch liever jouw motor, oldtimer of cabrio?  

Wil je jouw huis nog uitbreiden omdat je graag een grote leefkeuken wilt hebben die richting de tuin is gesitueerd? Of omdat je een praktijkruimte nodig hebt of een slaapkamer met badkamer op de begane grond? Hier heb je alle ruimte voor tussen de woonkamer en de vrijstaande garage. Dit is nu de "zijtuin" met een vrije achterom. Maar er is nog een tweede achterom waardoor je hier de mogelijkheid hebt om jouw huis uit te breiden zonder dat dit direct ten koste gaat van jouw achtertuin. 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
730 m2 
Woonoppervlakte
168 m2 
Inhoud
573 m3 
Ligging tuin
Noorden 
Buitenruimte
Circa 435m2 tuin 
Bouwjaar
1994 

De indeling en afwerking

Algemeen
Standerdmolen 24 is gebouwd in 1994 en door de jaren heen altijd netjes en met zorg onderhouden. Omdat het huis gebouwd is in 1994 is het huis voorzien van dak-, spouwmuur en vloerisolatie en overal dubbel glas. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Voor de huidige begrippen zijn de badkamer en keuken misschien iets gedateerd, maar alles werkt en alles is schoon en proper. Als je budget het even niet toe laat, hoef je hier niet direct mee aan de slag. 

BEGANE GROND
Entree / hal (9m2)
Hoewel de meeste mensen hier achterom lopen, is de hal toch de entree van het huis. In de hal is de toiletruimte gelegen, is de plaats voor de meterkast en kom je ook nog eens lekker ruim binnen. 

Woonkamer (41m2) 
Een ruime L-vormige woonkamer die niet alleen door zijn lengte-breedte-verhouding goed indeelbaar is. De woonkamer heeft ook een heel erg goed tuincontact. De schuifpui naar de tuin hebben wel meer woningen. Maar 6 peilkozijnen (ramen van plafond tot aan de grond) hebben niet veel huizen in hun woonkamer. Hierdoor is de woonkamer erg licht en heb je ook mooie zichtlijnen naar de achtertuin, de zijtuin en de voortuin. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming.

Keuken (9m2)
Enigszins verscholen van de woonkamer ligt de ruime keuken. Hier heb je alle plek om lekker aan de slag te gaan voor een heerlijk etentje. Door de ramen in de zij- en achtergevel kun je in de gaten houden wat er in de tuin gebeurd. Ook de keuken is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming. We schreven al dat de keukenopstand voor sommige mensen misschien gedateerd is, maar met een vaatwasser, koelkast, oven, kookplaat en afzuigkap is de keuken goed functioneel. Je kunt op de L-vormige keuken werken, maar ook aan het keukenblok dat tegen de muur bevestigd is. Hierdoor heb je ook veel bergruimte in de keuken. 

Bijkeuken (6m2)
Niet de grootste ruimte op de begane grond, maar wel een onmisbare ruimte als je het eenmaal gewend bent. De bijkeuken heeft een loopdeur naar de tuin (naast één van de twee achteringangen naar de tuin en is daardoor ook vaker gebruikt dan de entree / hal om binnen te lopen) en is de opstelplaats voor de wasmachine, de wasdroger en misschien wel een extra koelkast. Of een wijnklimaatkast? In de bijkeuken is ook de opstelplaats voor de c.v.-combi-opstelling (type Atag, eigendom). De bijkeuken is ook afgewerkt met een tegelvloer. 

Tuin (circa 435m2) 
De tuin op het noorden is bij uitstek dé plek om te zijn als de zon schijnt. Door zijn diepte (circa 12 meter vanaf de achtergevel) en zijn breedte (bijna 26 meter) heb je veel ruimte om buiten bezig te zijn. We schreven al dat je hier veel privacy hebt. Hier zit je onder de kersenboom, lig je op het gras of ben je aan het spelen met de kinderen. Naast het huis, maar visueel ook onderdeel van de tuin, ligt de zijtuin die ook nog eens 12 meter x 13 meter meet. In de "zijtuin" van het huis is een groot terras gesitueerd en staat ook het overdekte terras (circa 10m2) om in de schaduw te zitten. Ook vanuit de "zijtuin" is er een vrije achterom om de tuin te bereiken. 

Garage (31m2) 
Een vrijstaande garage met een oprit voor twee auto's. De garage is 4,50 meter breed en is daarmee veel breder dan de standaard garage. Daarom is dit ook een prima plek voor jouw hobby, auto, motor of werkbank. Voor de garage ligt een oprit om twee auto's te parkeren en naast de garage vind je de vrije achterom naar de achtertuin. 

EERSTE VERDIEPING
Bovenhal (4m2) 
Centraal op de eerste verdieping ligt de bovenhal die alle slaapkamers met de badkamer en de berging verbindt. En die natuurlijk toegang geeft tot de tweede verdieping via de vaste trap. 

Badkamer (8m2) 
Een ruime badkamer met alle plek voor een douche, toilet, wastafel en een ligbad. De badkamer is netjes betegeld en heeft een raam zodat je ook op een natuurlijke manier kunt ventileren. Wel zo fijn als iedereen in jouw gezin van lang douchen houdt. 

Slaapkamer I (14m2) 
Standerdmolen 24 heeft heerlijk ruime slaapkamers en deze slaapkamer is hier een goed voorbeeld van. Met zijn oppervlakte heb je hier alle ruimte voor een tweepersoonsbed, een kleedkast en een bureau om te studeren of te gamen. 

Slaapkamer II (17m2)
De ouderslaapkamer is ook ruim en is afgewerkt met een wastafel. Door de dakkapel met het grote raam is deze slaapkamer ook erg licht. 

Slaapkamer III (13m2)
Deze slaapkamer oogt misschien niet heel erg ruim, maar is dat wel. De slaapkamer lijkt iets kleiner omdat er over de gehele lengte van een wand een inbouwkast is gebouwd. Hier kun je veel kleren in opbergen en spullen in opslaan. 

Berging (10m2) 
Jouw zolder die niet op de tweede verdieping ligt. Het klinkt misschien even anders, maar de bergruimte van Standerdmolen 24 ligt op de eerste verdieping. Zodat je de tweede verdieping nog optimaal kunt gebruiken voor woon- en werkfuncties. In deze berging zet je jouw kerstspullen, koffers, kleding voor de wintersport en/of zomervakantie en wat je allemaal nog meer wilt bewaren om later weer te gebruiken. 

TWEEDE VERDIEPING
Slaapkamer / hobbykamer (13m2)
Bij MKLRS. zien we hier een perfecte hobbykamer of speelruimte voor de kinderen. De ruimte is open en geeft toegang tot de vierde slaapkamer. Daarom noemen wij dit niet zo snel een slaapkamer. Maar als je af en toe logées hebt, dan is dit een prima ruimte voor jouw bezoek om te slapen. De privacy is goed genoeg. 

Slaapkamer IV (19m2) 
De ruimste slaapkamer van het huis. Waarbij je in de verte de TV-toren en de Kathedraal kunt zien liggen. Door zijn oppervlakte is hier erg veel mogelijk: een slaapkamer met een zitgedeelte, een slaapkamer met een inloopkast, een grote ruimte voor jouw hobby's. Het is hier goed mogelijk. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 500.000,- k.k. 
Onderhoud
Goed. 
Bijgebouwen
Garage (31m2). 
Bijzonderheden
Niet van toepassing. 
Bestemming
Wonen. 
Oplevering
In overleg / per direct mogelijk. 
Status
Verkocht 

Voorzieningen

MOLENVELD: RUSTIG EN VEILIG WONEN
Standerdmolen ligt aan een rustige straat aan de woonwijk Molenveld. Molenveld is één van de uitbreidingswijken van het (voormalige) kerkdorp Herten. Je woont hier dan ook met alle voorzieningen van Herten op fietsafstand. Door de ontwikkeling van de woonwijk Molenveld en daarna de nabij gelegen woonwijk Oolderveste is Herten de laatste jaren spectaculair uitgegroeid tot een zeer complete woonomgeving met alle voorzieningen: twee basisscholen, buitenschoolse opvang, sportschool, verschillende sportclubs, een grote supermarkt, bakker, drogist, kapper, huisarts, tandarts…..het ligt allemaal op  korte afstand van jouw nieuwe plekje.

Er worden de laatste jaren in Herten en omgeving ook veel evenementen voor kinderen georganiseerd waarbij je kunt denken aan de intocht van Sinterklaas met de befaamde Pietenbrunch bij Oolderhof, Sint Maarten, Koningsdag en Kindervakantiewerk. En voor de papa’s en mama’s staat natuurlijk Roermond Proeft op de agenda: een kleinschalig culinair festival waar je lekker met vrienden kunt gaan bijpraten, eten, drinken en feesten. 

Ook de bereikbaarheid is optimaal. De zéér goede verbindingen naar Noord- en Zuid-Limburg, Duitsland, België en Zuid-Oost Brabant zijn zeer fijn voor als je veel voor jouw werk onderweg bent. Op iets minder dan een kilometer ligt de oprit van de autosnelweg A73 (Nijmegen - Venlo - Roermond) die in directe verbinding staat met de A2 (Maastricht - Eindhoven - Amsterdam) en de BAB51 (Roermond - Düsseldorf). Alle grote steden zoals Maastricht, Heerlen, Venlo en Eindhoven en Düsseldorf zijn binnen 30 tot 40 autominuten te bereiken. Dus ook Eindhoven Airport met Europese verbindingen en Düsseldorf Airport met wereldwijde verbindingen.


Locatie

Lifestyle

 De buren
Een mix van gezinnen die hier vaak al lang wonen of net zijn komen wonen.
 Wat mag je verwachten
Een verrassend ruim huis. Binnen en buiten.
 Wat hoef je niet te verwachten
Een bruisend nachtleven: hippe barren en restaurants liggen hier niet om de hoek.
 De markt
Herten is niet het goedkoopste plekje in Roermond: hier heb je voor jouw gezin alles binnen handbereik.
 Lifestyle
Je houd van buiten zijn, maar wilt ook dichtbij alle voorzieningen wonen.
 Je wordt verliefd op
Het vrije gevoel van in de tuin onder de kersenboom zitten.

Deel deze woning